گشت شهری و هشداردهی میدانی امدادیاران در قم

گشت شهری و هشداردهی میدانی امدادیاران در قم به گزارش بیمارستان دی قم مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم اظهار داشت: با عنایت به شیوع بیماری كرونا، امدادیاران سیار به ضرورت قرنطینه خانگی درقم اخطار می دهند.

محمد گل فشان در گفتگو با ایسنا با اشاره به اهمیت جلوگیری از شیوع بیماری كرونا عنوان كرد: شهروندان در مورد قرنطینه خانگی و اجتناب از اجتماعات و ترددهای غیرضروری دارای مسئولیت اجتماعی هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم اضافه كرد: با عنایت به شیوع بیماری كرونا، امدادیاران سیار به ضرورت قرنطینه خانگی در قم اخطار می دهند.
وی بیان نمود: طرح جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس كرونا از جانب ستاد مقابله با این ویروس درحال برگزاری است و برنامه های مختلفی در آن ویژه ارتقای سطح آگاهی شهروندان نسبت به قرنطینه خانگی در دست اجراست.
گل فشان خاطرنشان كرد: هم اكنون هم امدادیاران سیار از راه پخش فایل صوتی توسط خودرو های بلندگودار در سطح شهر قم این هشدارهای لازم را عرضه می دهند.
وی اشاره كرد: این امدادیاران سیار هر روز در چارچوب دو خودرو و چهار نفر نیروی امدادگر به مدت چهار ساعت در خیابان های مشخص شده تردد كرده و هشدارهای لازم را در مورد ماندن شهروندان در خانه، شستشوی صحیح دست ها و دوری از تجمعات عرضه می كنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم اظهار داشت: شهروندان باید ماندن در خانه را جدی بگیرند و با مراقبت های پزشكی و بهداشتی مانع از مبتلا شدن به كرونا شوند.
او همینطور از اجرای طرح پایش و تست غربالگری بیماری كرونا ویروس در استان قم تا 15 فروردین سال 99 خبرداد و اضافه كرد: 18 پایگاه در ورودی و خروجی شهر مستقر است كه با مشاركت جمعیت هلال احمر، نیروی انتظامی و مركز بهداشت مبادرت به اجرای این طرح می كنند.
گل فشان عنوان كرد: این طرح از هفته قبل به شكل جدی شروع شد و اقداماتی از قبیل تب سنجی و معاینه برای تشخیص افراد مشكوك به كرونا انجام می گیرد و اگر كسی دارای تب بالایی باشد جهت تشخیص نهایی به مراكز درمانی راهنمایی می شوند.

1398/12/25
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیماری , پزشك