رئیس دانشگاه علوم پزشكی شاهرود:

۶۶ درصد از مبتلایان به كرونا در شاهرود بهبود یافتند

۶۶ درصد از مبتلایان به كرونا در شاهرود بهبود یافتند به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشكی شاهرود بابیان اینكه ۶۶ درصد از مبتلایان كرونا در شاهرود بهبود یافتند، اظهار داشت: مردم باید در خانه بمانند تا از انتشار گسترده این ویروس جلوگیری نمایند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رضا چمن بعدازظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی دانشگاه علوم پزشكی شاهرود تصریح كرد: تابحال نتیجه آزمایش ۲۴۵ نمونه مشكوك به كرونا در حوزه این دانشگاه مثبت گزارش شده است.
وی با اشاره به اینكه از این تعداد ۱۶۲ نفر بهبودیافته و از بیمارستان مرخص شدند، خاطرنشان كرد: تابحال ۶۶ درصد از مبتلایان قطعی كرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشكی شاهرود بهبود یافتند و بنابراین از مردم تقاضا داریم برای پیشگیری از شیوع گسترده و همه گیر كرونا در خانه ها بمانند.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شاهرود بابیان اینكه عموم مردم می توانند با تكمیل اطلاعات در سامانه salamat.gov.ir به حفظ سلامت خود، خانواده و اطرافیان كمك كنند، اضافه كرد: مردم به یاری همكاران ما در عرضه مراقبت ها بشتابند.

1398/12/28
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , سلامت