هیات امنای صرفه جویی ارزی مسئول توزیع الكل در داروخانه ها نیست

هیات امنای صرفه جویی ارزی مسئول توزیع الكل در داروخانه ها نیست به گزارش بیمارستان دی رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران اعلام نمود: این نهاد مسئول توزیع الكل در داروخانه ها نیست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر مهدی یوسفی با اشاره به اینكه شیوع ویروس كرونا و كمبود لوازم مربوطه در كشور باعث شده تا هیات امنا جهت حمایت و پشتیبانی در این حوزه ورود یابد، اظهار داشت: از روز نخست شیوع این بیماری در كشور، هیات امنا جهت تامین لوازم حفاظتی مورد نیاز كادر درمانی مراكز بیمارستانی و اقلام مورد نیاز درمان بیماران مبتلا، برمبنای شاخص بستری و نظرات ستاد پدافند غیرعامل، معاونت درمان و اداره كل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت، از هر طریق ممكن اقدام نموده است.
وی اعلام نمود: هیات امنای صرفه جویی ارزی مسئول توزیع الكل در داروخانه ها نیست و حتی تهیه الكل در سبد توزیع هیات امنا برای دانشگاه های علوم پزشكی قرار ندارد.
طبق گزارش وبدا، دكتر یوسفی اشاره كرد: تهیه و تامین ماسك، لوازم حفاظت فردی و مواد ضدعفونی از شروع بروز كرونا در كشور برای دانشگاه های علوم پزشكی و مراكز درمانی در هیات امنای صرفه جویی ارزی مورد توجه ویژه قرار گرفته و اقدامات زیادی دراین زمینه انجام و استمرار آن در دستور كار قرار دارد.

1399/01/03
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك