پیگیری آخرین وضعیت مقابله با كرونا از جانب رئیس قوه قضاییه

پیگیری آخرین وضعیت مقابله با كرونا از جانب رئیس قوه قضاییه به گزارش بیمارستان دی رئیس قوه قضاییه بامداد امروز در تماسهای تلفنی جداگانه با وزیر بهداشت، رئیس ستاد كل نیروهای مسلح و استانداران و روسای كل دادگستری های خراسان رضوی و سمنان در جریان آخرین اقدامات انجام گرفته در مورد شیوع بیماری كرونا قرار گرفت و مواردی را مورد تاكید قرار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مركز رسانه قوه قضاییه، بامداد امروز رئیس قوه قضاییه در تماس تلفنی با وزیر بهداشت ضمن تبریك سال نو و بعثت پیامبر اكرم (ص) با تقدیر و تشكر از اقدامات انجام گرفته از جانب پزشكان و متخصصان اظهار داشت: باتوجه به بیماری پیش آمده و سختی ها و مشقت هایی كه متخصصان و پزشكان و مسئولین در این عرصه ها متحمل می شوند، به نوبه خود از آنها تشكر كرده و برای ایشان از درگاه خداوند آرزوی سلامتی و بهروزی دارم.
رئیس قوه قضاییه نظرات متخصصان و كارشناسان متولی حوزه بهداشت و درمان را فصل الخطاب دانست و اشاره كرد: در همه بخشهای كشور و جامعه از نظرات تخصصی كه باتوجه به مرجعیت علمی پزشكان و متخصصان در این عرصه اتخاذ می شود برای كنترل و ریشه كن كردن این ویروس ناخوانده استفاده كافی و وافی صورت گیرد تا ان شاءالله بتوانیم در اندك زمان ممكن جامعه را از شر این ویروس منحوس رها نماییم.
آیت الله رییسی با اشاره به اقدامات اجرایی و عملیاتی صورت گرفته در طول انتشار ویروس كرونا، به وزیر بهداشت اصرار كرد كه در سطح ملی از نظر متخصصان در همه بخش ها استفاده گردد و سفارش ها و تاكیدات آنان مورد توجه قرار گیرد.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اینكه باید از نظر مسئولین منطقه ای و محلی در تصمیمات اتخاذ شده استفاده كرد، اظهار داشت: با توجه به این كه مسؤلان منطقه ای به الزامات و مقتضیات محلی وقوف كافی دارند، حتما از نظر آنها در اتخاذ تصمیمات استفاده شده و نظرات آنها مورد توجه قرار گیرد.
وزیر بهداشت: اقدام جهادی بسیج در غربالگری سی و هشت میلیون شهروند بی نظیر بود
در ادامه تماس تلفنی رئیس قوه قضاییه با وزیر بهداشت، نمكی از كمك های نیروی مقاومت بسیج كه به غربالگری سی و هشت میلیون شهروند منجر گردید، تقدیر و تشكر كرد و افزود: اقدام عظیم بسیج مردمی در غربالگری شهروندان در نوع خود بی نظیر بود و بنده بر خود لازم می دانم كه از اقدام جهادی این عزیزان تقدیر و تشكر نمایم.
وزیر بهداشت در ادامه با عرضه گزارشی از اقدامات انجام گرفته در سطح كشور برای كنترل ویروس كرونا و درمان بیماران درگیر با این ویروس اظهار داشت: در دو استان درگیری شدیدی داشتیم و در شیوع ویروس شكل كانونی به خود گرفته بودند؛ اما با اقدامات صورت گرفته از جانب همكاران بنده، خوشبختانه وضعیت مناسب می باشد و با كمبود تخت و اقلام بهداشتی و دارویی مواجه نیستیم.
نمكی ضمن تایید اظهارات رئیس قوه قضاییه در ارتباط با مورد توجه قرار دادن نظرات مسؤلان منطقه ای و محلی، از تدابیر اندیشیده شده مقامات استان ها هم تشكر كرد.
تماس تلفنی رییسی با رئیس ستاد كل نیروهای مسلح و تشكر از اقدامی جهادی غربالگری یی و هشت میلیون شهروند
آیت الله رییسی در ادامه طی تماس تلفنی با سرلشگر باقری رئیس ستاد كل نیروهای مسلح از اقدامات ویژه نیروهای مسلح برای كمك به ستاد ملی مقابله با كرونا در كنترل شیوع ویروس كرونا و بخصوص اقدام جهادی غربالگری سی و هشت میلیون نفر از شهروندان تقدیر و تشكر كرد.

رئیس قوه قضاییه همینطور در اختیار قرار دادن امكانات و تسهیلات درمانی و بهداشتی نیروهای مسلح برای مقابله و مدیریت شیوع كرونا و همینطور ایجاد قرارگاه عملیاتی بهداشتی در ستاد كل نیروهای مسلح بدین منظور را ستود.
تماس تلفنی رئیس قوه قضاییه با استانداران و روسای كل دادگستری خراسان رضوی و سمنان
آیت الله رییسی در ادامه پیگیری های بامداد روز چهارم فروردین خود با استانداران و روسای كل دادگستری خراسان رضوی و سمنان تلفنی صحبت كرد و جویای اقدامات صورت گرفته در ارتباط با شیوع بیماری كویید ۱۹ گردید و به قدردانی از تدابیر اتخاذ شده، پرداخت.
دلجویی از خانواده های برخی از همكاران قضایی و اداری كه جان خویش را بر اثر كرونا از دست دادند
بخش دیگر برنامه بامداد امروز آیت الله رییسی به دلجویی از خانواده های برخی از همكاران قضایی و اداری قوه قضاییه كه جان خویش را بر اثر كرونا از دست داده اند، اختصاص داشت.
رئیس قوه قضاییه ضمن دلجویی از خانواده ها از درگاه خداوند برای آنها صبر و برای درگذشتگان مغفرت الهی را مسئلت كرد.

1399/01/04
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیماری , پزشك