ادامه مسمومیت الكلی در ساوه

ادامه مسمومیت الكلی در ساوه به گزارش بیمارستان دی مركزی رئیس مجتمع بیمارستانی شهید مدرس و 17 شهریور ساوه اظهار داشت: از شروع اسفندماه سال 1398 تابحال 26 نفر بر اثر مسمومیت با مواد الكلی به این بیمارستان مراجعه كردند.

دكتر الهام فرهادی در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: از این تعداد مراجعه كننده متاسفانه سه نفر جان خودرا از دست دادند و ۱۶ نفر دیگر به سبب لطمه دیدگی كلیه ها دیالیز شدند. البته این بدان معنا نیست كه كلیه های خودرا از دست دادند بلكه در هنگام مراجعه به سبب صدمه ای كه بر اثر مسمومیت با مواد الكلی به كلیه ها وارد شده بود و در كار آنها اختلال وارد شده بود با تشخیص پزشك دیالیز شدند.
وی بیان كرد: در اسفندماه سال قبل دو نفر بر اثر مسمومیت به مواد الكلی به مركز درمانی شهید مدرس ساوه منتقل شدند كه متاسفانه پیش از رسیدن به بیمارستان جان خودرا از دست دادند.
دكتر فرهادی اضافه كرد: همین طور یك نفر دیگر بر اثر مسمومیت الكلی در پنجم فروردین ماه سال جاری در این بیمارستان جان خودرا از دست داد.
گفتنی است، بر طبق اعلام روابط عمومی دانشكده علوم پزشكی ساوه این افراد به گمان مقابله با كرونا یا درمان آن، مبادرت به مصرف الكل متانول كرده بودند كه بعد از مسمومیت جان خودرا از دست دادند.

1399/01/07
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , درمان