بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشكی قم از طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشكی قم از طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان به گزارش بیمارستان دی قم رئیس دانشگاه علوم پزشكی قم امروز از طرح فاضله گذاری اجتماعی در قم بازدید نمود.

دكتر قدیر با حضور در عوارضی قم تهران و همینطور ورودی قم در سه راهی امامزاده جمال(ع)، با عوامل نیروی انتظامی، پلیس راهور و هلال احمر دیدار و از خدمات آنها قدردانی كرد.
وی بیان نمود: طرح فاصله گذاری اجتماعی و همینطور بررسی ورودی ها و خروجی های شهر در استان قم با دقت در حال اجرا می باشد كه البته با استقبال و همكاری خوب مردم روبرو شده است و شاهد می باشیم كه همشهریان پویش #در_خانه_بمانیم را رعایت كرده اند.
دكتر قدیر اظهار داشت: در این طرح، پلیس و هلال احمر به همراه مجموعه دانشگاه علوم پزشكی قم، در حال پایش مسافران هستند و موارد مشكوك یا علامت دار را به مراكز بهداشتی درمانی ارجاع می دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی قم اظهاركرد: بطور قطع اجرای درست طرح فاصله گذاری اجتماعی، تأثیر به سزایی در كاهش زنجیره انتقال ویروس كرونا خواهد داشت.

1399/01/14
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات