معاون وزیر بهداشت عنوان كرد؛

ماجرای رسانه ای شدن داروی درمان كرونا

ماجرای رسانه ای شدن داروی درمان كرونا به گزارش بیمارستان دی به دنبال مصاحبه یكی از متخصصین بیمارستان مسیح دانشوری در مورد داروی فاوی پیراویر، معاون درمان وزارت بهداشت توضیحاتی عرضه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، به دنبال مصاحبه انجام شده یكی از متخصصین بیمارستان مسیح دانشوری در مورد داروی فاوی پیراویر (favipiravir)، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت به نمایندگی از كمیته علمی مستقر در معاونت درمان وزارت بهداشت اطلاعیه ای صادر كرد. در متن این اطلاعیه آمده است: به دنبال مصاحبه انجام شده یكی از اعضای هیأت علمی شاغل در بیمارستان مسیح دانشوری تهران در مورد داروی(favipiravir) به اطلاع می رساند داروی مذكور هنوز در فارماكوپه ایران وارد نشده و هم اكنون بعنوان یك دارو در یك كارآزمایی بالینی به كار گرفته شده و در اختیار چند مركز درمانی همچون بیمارستان مسیح دانشوری قرار گرفته و تابحال نتایجی از این تحقیق به این كمیته گزارش نشده است. لذا، انجام هرگونه مصاحبه و عرضه هر نوع گزارش بعنوان تأیید و یا رد اثربخشی این دارو مورد تأیید كمیته نبوده و تخلف به حساب می آید. تا كنون از هیچ گزارش مكتوبی از اثربخشی این دارو از مراكز درمانی همچون مركز مسیح دانشوری چاپ نشده و یا به وزارت بهداشت عرضه نشده است. صرف گزارش تجربی از یك اقدام درمانی در دنیای علم جایگاهی ندارد و چه بسا سبب نگرانی خانواده بیماران به جهت عدم تهیه و یا حتی احساس گناه در بازماندگان بیمارانی كه به رحمت خدا رفته اند ایجاد كند. بدیهی است تمام داروهای مصرفی در درمان كرونا بعنوان ضدویروس و یا ضد التهاب، درمان قطعی نمی باشد. آنچه ثابت شده، مراقبت صحیح از بیماران مؤثرترین راه كمك به درمان بیماران است كه كادر درمانی مراكز بیمارستانی كشور ما همچون عزیزان ما در بیمارستان مسیح دانشوری از موفق ترین های دنیای پزشكی محسوب می شوند كه جای سپاس و قدردانی دارد. بدیهی است بعد از اتمام كار آزمایی بالینی مذكور نتایج توسط كمیته علمی اعلام و در صورت تأیید اثربخشی آن وزارت بهداشت، نسبت به تأمین و توزیع دارو به منظور استفاده برای بیماران اقدام خواهد نمود.

1399/01/16
تگهای خبر: التهاب , بهداشت , بیمارستان , پزشك