بازدید زالی از بیمارستان سیار آیت الله صدوقی نیروی زمینی سپاه

بازدید زالی از بیمارستان سیار آیت الله صدوقی نیروی زمینی سپاه به گزارش بیمارستان دی رئیس ستاد مقابله با كرونای استان تهران با حضور در محل بهداری نیروی زمینی سپاه از بیمارستان تخصصی سیار ۵۰۰ تخت خوابی شهید آیت الله صدوقی بازدید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از سپاه نیوز، دكتر زالی رئیس ستاد مقابله با كرونای استان تهران بامداد امروز (یكشنبه) با حضور در بهداری نیروی زمینی سپاه از بیمارستان تخصصی سیار 500 تختخوابی شهید آیت الله صدوقی بازدید كرد.

این مجموعه بیمارستانی به منظور خدمات رسانی به بیماران كرونایی بوجود آمده و دارای بخش هایی چون آی سی یو، سی تی اسكن، ام آر آی، مجموعه آزمایشگاهی و اتاق عمل است.

سردار اخوان معاون بهداری هم درجریان این بازدید دكتر زالی را در جریان آخرین اقدامات نیروی زمینی سپاه در مقابله با كرونا قرار داد.

1399/01/17
تگهای خبر: امداد , بیمارستان , خدمات