وزیر بهداشت:

مردم كار را برای كادر درمانی سنگین تر نكنند

مردم كار را برای كادر درمانی سنگین تر نكنند به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت، با اشاره به آمار كرونا در كشور، اظهار داشت: از مردم درخواست می كنم كار را برای همكاران من سنگین تر نكنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی، در گفتگوی اینستاگرامی با مردم، اضافه كرد: مدیریت بیماری در كشور بهتر شده و آمار فوتی بر اثر كرونا امروز برای نخستین بار دو رقمی شد. وزیر بهداشت، با عنوان این مطلب كه در فاصله گذاری هوشمند پروتكل هایی ابلاغ گردیده است، اضافه كرد: با شكست هر یك از این پروتكل ها و عدم بروز رفتار درست از طرف مردم، گرفتار چالش های جدیدی می شویم. نمكی اظهار داشت: زخم های زیادی برای از دست دادن كادر دلسوزمان بر دل داریم. وزیر بهداشت اشاره كرد: از مردم خواهش می نماییم بار را برای همكاران ما سنگین تر نكنند. وی ادامه داد: كادر پزشكی در سراسر دنیا به خاطر كمبود تجهیزات پزشكی اعتراض كردند، در صورتیكه كادر درمانی ما صبورانه این شرایط را گذراندند.

1399/01/27
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی