مدیرعامل سازمان تداركات پزشكی اعلام كرد

ارائه خدمات دارویی با حداكثر توان از طرف داروخانه مركزی هلال احمر

ارائه خدمات دارویی با حداكثر توان از طرف داروخانه مركزی هلال احمر به گزارش بیمارستان دی مدیرعامل سازمان تداركات پزشكی با اشاره به ارائه خدمات دارویی با حداكثر توان از طرف داروخانه مركزی هلال احمر، اشاره كرد: هموطنان برای دریافت اطلاعات دارویی خود با خط ویژه 41651 تماس گیرند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسن صفاریه با تاكید بر نقش مهم داروخانه های جمعیت هلال احمر بعنوان یكی از بازوهای نظام دارویی كشور، بیان كرد: با شیوع ویروس كرونا در كشور، داروخانه مركزی هلال احمر با هدف رفع نیازهای درمانی كشور و به حداقل رساندن دغدغه های دارویی مردم كارهای خودرا در زمینه تامین و توزیع داروهای مورد نیاز مردم توسعه داده و در تلاش است با به كارگیری تمام ظرفیت ها در جهت بهبود و توسعه خدمت رسانی به آحاد مردم گام بردارد.
وی ارائه خدمات شایسته دارویی به مراجعان و بیماران را از اولویت های این داروخانه عنوان نمود و اظهار داشت: بمنظور دسترسی هرچه بهتر بیماران به داروهای مورد نیاز و خاص، تمهیدات لازم انجام شده و همه روزه از ساعت ۷.۳۰ تا ۲۱ خدمات دارویی به افراد ارائه می شود تا هموطنان بتوانند به سهولت داروهای مورد نیاز خودرا در اسرع وقت و با كیفیت مطلوب تهیه كنند.
به گفته مدیرعامل سازمان تداركات پزشكی، همین طور هموطنان می توانند برای دریافت اطلاعات دارویی خود با خط ویژه ۴۱۶۵۱ تماس بگیرند.

1399/01/28
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , خدمات , خدمت رسانی