معاون درمان وزارت بهداشت مطرح كرد؛

كاهش درآمد بیمارستان ها با اپیدمی كرونا

كاهش درآمد بیمارستان ها با اپیدمی كرونا به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت فعالیت مطب ها پس از بحران كرونا در كشور پرداخت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، روز پنج شنبه در ویدئو كنفرانس خبری از محل ستاد مقابله با كرونا در وزارت بهداشت، به عرضه گزارشی از وضعیت حوزه درمان كشور پرداخت. وی با اشاره به تمركز بیمارستان ها در پذیرش و بستری بیماران كرونا، در مورد عادی شدن فعالیت مطب ها و مراكز درمانی و عرضه خدمات درمانی غیر كرونایی توضیح داد. جان بابایی با اشاره به تلاشهای همكاران آزمایشگاهی در تشخیص كرونا، اظهار داشت: تابحال توانسته ایم ۱۱۷ آزمایشگاه را در كشور راه اندازی نماییم. وی به فعالیت مطب ها با ایجاد محدودیت های جدید اشاره نمود و اضافه كرد: فاصله گذاری در مطب ها باید رعایت شود. جان بابایی تصریح كرد: فقط خدمات دندانپزشكی به صورت اورژانسی عرضه می شود و فعلاً مطب های دندانپزشكی اجازه فعالیت ندارند. معاون درمان وزارت بهداشت، اظهار داشت: از مردم خواهش می كنم، افراد سنین بالا و كسانی كه بیماری زمینه ای دارند، در منزل بمانند. جان بابایی به عرضه خدمات پزشكی تله مدیسین بعنوان یكی از اولویت های معاونت درمان وزارت بهداشت، پس از بحران كرونا در كشور اشاره نمود و اضافه كرد: یكی از برنامه ها و اولویت های معاونت درمان وزارت بهداشت، توجه به عرضه خدمات پزشكی تله مدیسین است. معاون درمان وزارت بهداشت، در ارتباط با هزینه های بستری بیماران كرونا در كشور، اظهار داشت: متوسط هزینه پرونده های بیماران كرونا برای وزارت بهداشت در بخش آی سی یو ۴.۵ میلیون و در بخش بستری ۲.۵ میلیون تومان است. جان بابایی با عنوان این مطلب كه بحران كرونا سبب كاهش درآمدهای بیمارستانی در كشور شده است، اضافه كرد: تابحال بیشتر از ۱، ۵۰۰ میلیارد تومان كاهش درآمد بیمارستانی داشته ایم كه این وضعیت برای ۶ ماه آینده هم پیشبینی می شود.

1399/01/31
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك