معاون وزیر راه و شهرسازی:

دولت ۵۰۰ میلیارد تومان برای تكمیل ۹ بیمارستان كرونایی اختصاص دهد

دولت ۵۰۰ میلیارد تومان برای تكمیل ۹ بیمارستان كرونایی اختصاص دهد بیمارستان دی: مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات عمومی و دولتی اظهار داشت: امیدواریم دولت سال جاری ۵۰۰ میلیارد تومان به این سازمان برای تكمیل ۹ بیمارستان ویژه بیماران كرونایی اختصاص دهد.

به گزارش خبرگراری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدجعفر علیزاده در دیدار معاون اول رئیس جمهور با وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی اظهار داشت: سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات عمومی و دولتی در ابتدای دولت مجموعاً ۱۲۷ بیمارستان را با بیشتر از ۲۳ هزار و ۲۶۲ تخت بیمارستانی در دست راه اندازی داشت و موفق شد تا ۶۳ بیمارستان را با ۷ هزار و ۵۰۰ تخت، تکمیل کرده و تحویل بدهد.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات عمومی و دولتی با اشاره به اینکه بیمارستان های کوچک و بزرگ فراوان تقریباً در تمامی استان ها ساخته و تحویل شد، اضافه کرد: الان سازمان مجری ۲۷ بیمارستان را در دست راه اندازی دارد. همینطور ۳۷ بیمارستان هم توسط سازمان مجری راه اندازی و به وزارت بهداشت، تحویل گردید.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات عمومی و دولتی در سال ۹۷، هفت بیمارستان ِ سوختگی اهواز، خوی، باشت (کهگیلویه و بویراحمد)، پارس آباد (اردبیل)، یاسوج، لاهیجان و بهار (همدان) را با ظرفیت بیشتر از ۶ هزار و ۲۵۶ تخت راه اندازی کرد و به وزارت راه و شهرسازی تحویل داد که این بیمارستان ها به بیماران کرونایی تخصیص یافته است.
علیزاده خاطرنشان کرد: بیمارستان های راه اندازی شده توسط سازمان مجری توانستند در بحران کرونا به مردم نیازمند به درمان خدمات ویژه ای عرضه بدهند.
وی همینطور اعلام نمود: در سال ۹۸ هم هفت پروژه بیمارستانی شامل بیمارستان بروجن در چهارمحال و بختیاری، بهشهر در مازندران، پاوه در کرمانشاه، زرند در کرمان، تالش در گیلان، سراوان در سیستان و بلوچستان و سقز در کردستان با ظرفیت بیشتر از یکهزار و ۳۸۵ تخت توسط سازمان مجری تکمیل و به بهره برداری رسید که نقش عمده ای در مقابله با بحران کرونا داشتند.
مدیرعامل سازمان مجری در بیان درخواست خود از دولت و معاون اول رئیس جمهوری، اظهار داشت: با عنایت به این که در نیمه دوم سال ۹۸ به علت بحران کرونا بودجه ای به سازمان مجری تخصیص نیافت امید است با حمایت دولت و تخصیص اعتبار ۵۰۰ میلیاردتومانی سازمان مجری بتواند ۹ بیمارستان دیگر را هم به مدار بیاورد و با تکمیل آنها، این بیمارستان ها هم به درمان در این شرایط حساس، تخصیص یابد.

1399/02/06