تحویل سومین محموله كمك های پزشكی قطر به وزارت بهداشت ایران

تحویل سومین محموله كمك های پزشكی قطر به وزارت بهداشت ایران به گزارش بیمارستان دی مدیركل همكاریهای بین الملل وزارت بهداشت اظهار داشت: سومین محموله كمك های كشور قطر جهت مقابله با بیماری كرونا شامل اقلام پزشكی به وزارت بهداشت ایران تحویل داده شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر محسن اسدی لاری با بیان این خبر، اظهار داشت: این کمک ها ۱۶ تن بوده که شامل اقلام حفاظت شخصی نظیر دستکش، ماسک و گان است.
وی ادامه داد: علاوه بر اینکه کشور قطر در روزهای شیوع بیماری کرونا در کنار هموطنان کشورمان بوده، شرکت هواپیمایی قطر ایرویز نسبت به انتقال کمک های دیگر کشورها به ایران اقدام نموده است.
بنابر اعلام وبدا، گفتنی است تحویل این کمک ها با حضور آقای خالد بن سعید المقبل، معاون سفیر قطر در تهران و نمایندگان وزارت بهداشت انجام شد.

1399/02/09
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی