زولبیا بامیه شیرین اما سبب تلخ كامی به گزارش بیمارستان دی مازندران یك متخصص طب ایرانی دانشكده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشكی بابل اظهار داشت: به صورت مكرر زولبیا بامیه های خام داخل روغنی كه در دمای بسیار بالا بیش از دو ساعت در حال جوش است، ریخته می شود كه در این وضعیت، درصد ماده بسیار خطرناكی به نام پراكسید در روغن بالا رفته كه عامل مهمی در افزایش احتمال مبتلاشدن به بیماری ها همچون سرطان، بیماری های روماتیسمی، بیماری های پوستی، پیری زودرس و غیره خواهد بود. دکتر مرتضی مجاهدی درباب مصرف زولبیا بامیه های شیرین بامداد امروز در جع خبرنگاران اظهار نمود: خیلی از زولبیا بامیه های تولید شده یا روغن هایی که در آنها زولبیا بامیه تهیه می شود، چندین برابر میزان استاندارد پراکسید داشتند.وی اشاره کرد: میزان استاندارد پراکسید در اینگونه روغن ها باید حدود ۵ میلی اکیوالان در کیلوگرم باشد ولی گاهی تا ۶۵ میلی اکی والان در کیلوگرم گزارش شده است.این متخصص طب ایرانی اشاره کرد: قنادی های اخلاق مدار، روغن حاصل از چندین بار استفاده را جهت مصارف صنعتی مانند تهیه صابون از چرخه تهیه شیرینی خارج می کنند.دکتر مجاهدی اظهار داشت: اما مراکز سودجو که به دور از چشم مجموعه های نظارتی این روغن خطرناک را در تهیه انواع شیرینی ها استفاده می نمایند. 1399/02/18 13:32:12 5.0 / 5 3102 تگهای خبر: استاندارد , امداد , بیماری , پزشك با این مطلب بیمارستان دی موافقید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تأثیر داروهای کاهش وزن در کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان از خنک سازی تا جراحی گامهای حیاتی در درمان سوختگی های شدید وضعیت شیرخشک در کشور چه طور است؟ استاتین ها در درمان سپسیس مؤثرند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب بیمارستان دی نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴