رئیس اداره بیماری های خاص تشریح كرد؛

وضعیت ارائه خدمات درمانی به 7000 بیمار خاص در ایام كرونایی

وضعیت ارائه خدمات درمانی به 7000 بیمار خاص در ایام كرونایی بیمارستان دی: رئیس اداره امور بیماری های خاص دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در رابطه با روند خدمات درمانی بیماران خاص و صعب العلاج در ایام كرونایی، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسین عباسی مقدم، اظهار داشت: هم اکنون حدود ۷۰۰۰ بیمار خاص از خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بهره مند می شوند که با شیوع بیماری کووید ۱۹ و اختصاص بعضی از بیمارستان های معین به درمان این بیماری، اقدامات لازم برای هدایت و توزیع بیماران خاص در مراکز تحت پوشش و ارائه خدمات کیفی، مطلوب و رضایتبخش انجام شد. وی با اعلان اینکه کرونا یک بیماری ویروسی با قابلیت واگیری شدید می باشد که برای افرادی مبتلا به بیماری های زمینه ای و خاص خطر بیشتری را می تواند به همراه داشته باشد به تشریح وضعیت درمان بیماران خاص و صعب العلاج در این ایام پرداخت. عباسی مقدم با تاکید بر اهمیت ایمنی بیماران خاص در مقابل کرونا ویروس، اظهار داشت: با بیان بیمارستان های معین ریفرال کرونا در ابتدا بیماران همودیالیزی بیمارستان مسیح دانشوری، شهدای گم نام و لقمان حکیم را به سایر مراکز تابعه منتقل کردیم و بخش تالاسمی بیمارستان طرفه نیز به بیمارستان اشرفی اصفهانی منتقل شد. بگفته وی، در این ایام بسته های بهداشتی شامل ماسک و محلول ضدعفونی دست به تعداد بیماران بوسیله اداره کل پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت تامین شد و در اختیار بیمارستان ها و مراکز ارائه خدمات بیماران خاص قرار گرفت و در بین بیماران توزیع شد و همچنان این روند ادامه دارد. رئیس اداره امور بیماری های خاص دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباب وضعیت درمان بیماران دیالیزی اظهار داشت: در محدوده تحت پوشش دانشگاه ۵۸۳ تخت دیالیز فعال است و به ۲۵۷۳ بیمار خدمت رسانی می کند که بر طبق این آمار الان ضریب اشغال بیمار به تخت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۴/۴ است. عباسی مقدم با اشاره به اقداماتی که درحوزه خدمات دارویی و صدور حواله الکترونیک دارو برای بیماران ام اس و پیوند عضو انجام شده است، اشاره کرد: با هماهنگی های صورت گرفته ۷ داروخانه طرف قرارداد معاونت درمان دانشگاه در این ایام خدمات دارویی مورد نیاز بیماران خاص را تامین می کند. ایشان سپس تصریح کرد: خدمات دندانپزشکی رایگان به بیماران خاص و صعب العلاج در بیمارستان های کودکان مفید، طالقانی و دانشکده دندانپزشکی برمبنای بسته های حمایتی و پروتکل های پیش گیری از بیماری کووید ۱۹ ارائه می شود. رئیس اداره امور بیماری های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن تقدیر از حمایت های معاون درمان و زحمات پرسنل اداره بیماری های خاص در ارائه خدمات در این شرایط خاص، ابراز امیدواری کرد که با بازبینی و مهندسی مناسب فرآیندهای جاری شاهد ارتقای کمی و کیفی ارائه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج و افزایش رضایتمندی آنان باشیم.

1399/02/31
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك