ركورد ثبت موارد روزانه مبتلاشدن به كووید-19 در جهان

ركورد ثبت موارد روزانه مبتلاشدن به كووید-19 در جهان به گزارش بیمارستان دی سازمان جهانی بهداشت (WHO) با اشاره به ركورد بالای موارد روزانه مبتلاشدن به بیماری كووید-19 اعلام نمود: تا اختتام همه گیری این بیماری راه زیادی باقی مانده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر اینکه همه گیری بیماری کووید-۱۹ در جهان تشدید شده، اعلام نمود: بالاترین رکورد آمار روزانه موارد جدید مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ ثبت شده است. همین طور میزان شیوع این بیماری در آمریکای لاتین به اوج خود نرسیده است.
این سازمان از کشورها درخواست نمود با جدیت بیشتری برای مقابله با شیوع بیماری کووید-۱۹ تلاش کنند.
«تدروس آدهانوم قبریسوس» دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در اظهاراتی اظهار داشت: بیش از شش ماه از زمان آغاز همه گیری بیماری کووید-۱۹ می گذرد و الان زمان مناسبی نیست که کشورها بخواهند از کوشش های خود برای مقابله با این بیماری بکاهند.
بگفته دبیر کل این سازمان، روز یک شنبه بیش از ۱۳۶ هزار مورد جدید مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ در جهان گزارش شده که تابحال بیشترین رقم در طول یک روز بوده است. نزدیک به ۷۵ درصد از موارد گزارش شده در ۱۰ کشور خصوصاً کشورهای آمریکایی و جنوب آسیا بوده است.
برزیل حالا یکی از کانون های اصلی همه گیری بیماری کووید-۱۹ است که بعد از ایالات متحده آمریکا در رتبه دوم از نظر تعداد مبتلایان به این بیماری قرار دارد.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ژاپن تودی، طبق تازه ترین آمارها بیش از هفت میلیون نفر در جهان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و تعداد فوتی ها از ۴۰۸ هزار نفر فراتر رفته است.

1399/03/20
تگهای خبر: بهداشت , بیماری