پیامد همه گیری كرونا برای مادران آبستن

پیامد همه گیری كرونا برای مادران آبستن بیمارستان دی: سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام نمود: شیوع كروناویروس جدید امكان دارد بر افزایش ریسك مرگِ مادران آبستن در هنگام وضع حمل تأثیر داشته باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نسبت به خطرات فزاینده مرگ زنان بر اثر زایمان به علت نتایج ناشی از همه گیری بیماری کووید-۱۹ اخطار داد.
تدروس آدهانوم تصریح کرد: در بحبوحه افزایش همه گیری بیماری کووید-۱۹ در سطح جهان نگرانی بیشتری در مورد خانواده هایی با درآمد پایین و متوسط بخصوص زنان و کودکان وجود دارد.
وی ادامه داد: این نگرانی وجود دارد که در زمان همه گیری این بیماری عواملی به جز خود بیماری کووید ۱۹، تاثیرات جدی تری نسبت به کروناویروس بر مادران آبستن داشته باشد. درصورتیکه سیستم خدمات درمانی و مراقبتی تحت تأثیر این بیماری ضعیف شده باشد این احتمال وجود دارد که زنان با نتایج جدی تری در حین حاملگی و زایمان مواجه باشند.
به گزارش یورونیوز، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در عین حال اظهار نمود: اخیرا خطر انتقال بیماری از مادر به نوزاد مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شد که فوائد تغذیه با شیر مادر بر خطر انتقال ویروس از مادران مشکوک به این بیماری ارجحیت دارد.

1399/03/24
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , خدمات , درمان