متخصص بیماری های عفونی:

كرونا درمان قطعی ندارد

كرونا درمان قطعی ندارد یك متخصص بیماری های عفونی، اظهار داشت: در حال دست و پنجه نرم كردن با موج دوم كرونا هستیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمودرضا صالحی، در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، اضافه کرد: در یک هفته گذشته در بیشتر بیمارستان های وزارت بهداشت، تعداد بیماران رو به افزایش است و در تهران هم با روند قابل توجهی همراه هستیم، برای اینکه تعداد مرگ و میر مبتلایان به کرونا درحال افزایش است. استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اعلان اینکه رفتار کرونا با دیگر ویروس هایی که تابحال مشاهد شده است همخوانی ندارد، افزود: تعبیر ما این بود که با تغییر فصل شاهد کاهش بیماری باشیم، اما این بیماری هنوز هم در حال غافلگیر کردن ماست. صالحی اشاره کرد: کرونا درمان قطعی ندارد و بالقوه کشنده است. این بیماری باکسی شوخی ندارد.

1399/04/10
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك