وزیر بهداشت خبر داد

انجام تست های حیوانی واكسن ایرانی كرونا

انجام تست های حیوانی واكسن ایرانی كرونا بیمارستان دی: وزیر بهداشت اظهار داشت: سال قبل را بگونه ای سپری كردیم كه اجازه ندادیم بیماران برای تهیه داروهای اساسی، سرگردان داروخانه ها شوند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمکی، روز سه شنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه فارمکس خاورمیانه، اضافه کرد: ما توانستیم سال قبل حداقل ۲۰ درصد کاهش ارز برای واردات دارو داشته باشیم و شاهد افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت تولید دارو در کشور بودیم. وی با تاکید بر پشتیبانی از صنعت داروسازی کشور، اظهار داشت: واردات هر گونه محصول دارویی که در داخل تولید می شود را ممنوع کردیم که اجازه ندهیم این صنعت لگدمال شود. وزیر بهداشت افزود: سال قبل را بگونه ای سپری کردیم که حتی یک بیمار برای داروهای اساسی سرگردان داروخانه ها نشد. نمکی با اشاره به اهمیت تولید مواد اولیه دارویی، اظهار داشت: همراهی صنعت و دلسوزان تولید دارو، منجر به تحول اساسی در تأمین مواد اولیه دارویی در کشور می شود. وی ادامه داد: صنعت داروسازی کشور در تأمین مواد اولیه دارویی، یکی از بزرگان این عرصه در منطقه است. وزیر بهداشت، به مبحث تولید واکسن کرونا اشاره نمود و اظهار داشت: تست های مدل حیوانی این واکسن ایرانی پاس شده است. وی ادامه داد: با تاکید بر دانش بومی و تجربیات جهانی در ساخت واکسن کووید ۱۹ گام های خوبی برداشته ایم.

1399/04/11
تگهای خبر: بهداشت , دارو , داروخانه , داروسازی