انجام بیشتر از ۲۰۰ هزار تست با كیت های استخراج ویروسی RNA بومی

انجام بیشتر از ۲۰۰ هزار تست با كیت های استخراج ویروسی RNA بومی به گزارش بیمارستان دی محققان یكی از شركت های فناور كیت های تشخیص برای سندرم حاد تنفسی كرونا ویروس بر مبنای استخراج RNA ارائه كردند كه به قول آنها این كیت ها هم اكنون در اختیار مراكز آزمایشگاهی و درمانی قرار گرفته است.

شاداب حبیبی، مسؤول فنی این شرکت دانش بنیان در گفتگو با ایسنا، تهیه کیت استخراج کرونا ویروس را از دستاوردهای دانش بنیان این شرکت دانست و اظهار داشت: از اسفند ماه سال قبل همزمان با انتشار کرونا ویروس در کشور مبادرت به تولید کیت های تشخیص این ویروس کردیم.
وی تصریح کرد: تابحال این کیت ها در خیلی از مراکز درمانی و آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گرفته، بگونه ای که بیشتر از ۲۰۰ هزار تست با استفاده از این کیت دریافت شده است.
حبیبی، کیت های تولید شده را برای تشخیص ویروس کووید-۱۹ دانست و خاطرنشان کرد: این کیت برای استخراج RNA کووید- ۱۹ طراحی شده است. این کیت استخراج ستونی است که دارای بافرهایی است که قادر به استخراج کل محتوای RNA ویروسی است.
مسؤول فنی این شرکت افزود: بعد از استخراج RNA این ویروس، مرحله تشخیص صورت می گیرد که با استفاده از کیت تشخیص کرونایی که وجود دارد، مشخص می شود که آیا فرد مبتلا به ویروس کرونا است یا خیر.
وی با اشاره به اینکه این کیت بعد از دریافت تاییدیه های انستیتو پاستور به مرحله تجاری سازی رسیده است، اظهار داشت: هم اکنون کیت های استخراج ویروس این شرکت در خیلی از آزمایشگاه های کشور در حال استفاده است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سندرم تنفسی حاد کرونا ویروس یک RNA ویروس تک رشته ای است که عامل بیماری COVID-۱۹ به حساب می آید. کیت استخراج ژن کرونا ویروس این شرکت قابلیت استخراج RNA ویروسی کرونا را از نمونه های بزاق و خلط جهت استفاده در فرایندهای تشخیصی را دارد.
کیت استخراج ویروسی RNA به سادگی قابلیت استخراج اسید نوکلوییک از نمونه های سرم و پلاسما و بزاق را دارد که بر مبنای Spin Column است. در این روش از مواد خطرناک مثل فنل و کلروفرم استفاده نمی گردد و RNA ویروس به ستون سیلیکایی متصل می شود، در حالیکه آلودگی ها از آن عبور می کنند.
مهارکننده های PCR مانند کاتیون های دو ظرفیتی و پروتیین ها به صورت کامل طی دو مرحله شست وشو داده می شوند و چیزی که باقی می ماند RNA خالص است که به وسیله آب و یا بافر موجود درکیت از ستون خارج می شود. RNA استخراج شده قابلیت استفاده در واکنش های RT-PCR و فرایند های بلاتینگ را دارد.

1399/04/12
تگهای خبر: بیماری , درمان