ركورد مبتلایان روزانه كرونا در آمریكا با ثبت ۷۰ هزار ابتلای جدید

ركورد مبتلایان روزانه كرونا در آمریكا با ثبت ۷۰ هزار ابتلای جدید به گزارش بیمارستان دی ایالات متحده آمریكا با ثبت بیشتر از ۷۰ هزار مورد جدید مبتلا شدن به كرونا در روز گذشته (جمعه) ركورد جدیدی از خود بر جای گذاشت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، این رکورد بالا در حالی ثبت شده که موارد گوناگونی از اوج انتشار کرونا در این کشور همچون ثبت ۴۵ هزار و ۵۵۷ مورد مبتلا شدن در تاریخ ۲۴ ژوئن، ۴۵ هزار و ۹۴۲ مورد در تاریخ ۲۷ ژوئن و بیشتر از ۴۶ هزار و ۵۰۰ مورد جدید در روز پنج شنبه پیشتر گزارش شده بود.
آمارهای بالای مبتلا شدن در ایالت های جنوبی آمریکا همچون کالیفرنیا، فلوریدا، تگزاس و جورجیا که شاهد اوج انتشار کرونا هستند، منجر به ثبت این رکورد بالا در آمریکا شده است.
کالیفرنیا روز جمعه ۷۷۹۸ مورد جدید مبتلا شدن به کرونا را گزارش کرد و مقامات ایالتی آن اعلام نموده اند که در نظر دارند حدود ۸۰۰۰ زندانی را از یک سیستم زندان که کرونا در آن شیوع یافته، آزاد کنند.
در فلوریدای جنوبی هم هفت ناحیه به علت افزایش شدید شمار مبتلایان کرونا با کمبود تخت های بیمارستانی روبرو شده است.
ایالت تگزاس روز جمعه ۹۵ مورد مرگ ناشی از کرونا را گزارش کرد. فرماندار این ایالت اعلام نموده در صورتیکه موارد مبتلا شدن کاهش نیافته و مردم به صورت گسترده از ماسک استفاده نکنند، مجدداً شرایط قرنطینه را باز خواهد گرداند.
جورجیا هم روز جمعه ۴۴۸۴ مورد جدید مبتلا شدن به کرونا را ثبت نمود که رکورد روزانه جدیدی برای این ایالت به حساب می آید.
بنا بر گزارش ان بی سی نیوز، طبق اعلام دانشگاه پزشکی جان هاپکینز، سه کانتی (ناحیه) در ایالات متحده آمریکا با بیشترین تعداد موارد ابتلای روزمره در روز جمعه شامل لس آنجلس، کوک شیکاگو و فونیکس مریکوپا بوده اند.

1399/04/21
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , سیستم