معاون وزارت بهداشت:

لرستان هنوز در معرض خطر انتشار كرونا است

لرستان هنوز در معرض خطر انتشار كرونا است به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت با تاكید بر اینكه لرستان هنوز در معرض خطر انتشار كرونا است، اظهار داشت: متأسفانه موارد زیادی از جوانان در بیمارستان های استان بستری هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی امروز چهارشنبه در حاشیه ستاد مدیریت کرونا لرستان در سخنانی با اشاره به اینکه لرستان جز استان هایی بوده که بیماری کرونا را خیلی خوب مدیریت کرده است، تصریح کرد: اجازه داده نشد که بحران در سیستم ما حاکم شود و عملاً تا کنون مدیریت درستی در استان صورت گرفته است.
وی، اظهار داشت: لرستان، استانی است که هنوز در معرض خطر است، در بازدیدهایی که در استان داشته ام شاهد بستری بودن بیماران جوان در مراکز درمانی بودیم.
معاون درمان وزارت بهداشت، تصریح کرد: افراد میانسال زیادی در بیمارستان ها بستر شده اند، بعضی ها متأسفانه هم بدحال هستند که البته با تلاش همکاران پزشک ما نجات پیدا خواهند کرد.
جان بابایی، اضافه کرد: واقعیت این بوده که برخی نسبت به این بیماری هنوز جدی نشده اند، ساده انگاری دارند، حتی فوت یک نفر از مردم این استان برای ما دردناک است و فوت هر انسان قابل جبران نیست، حیف است با وجود تلاش هایی که در استان از جانب مسؤلان و دستگاه ها انجام می گیرد برخی از افراد با ساده انگاری نسبت به بیماری باعث صدمه زدن به خود و خانواده خود شوند.
معاون درمان وزارت بهداشت، تصریح کرد: متأسفانه موارد زیادی دیدم که جوانان در بیمارستان های استان بستری هستند، با اینکه لرستان جز استان هایی بوده که میزان بیماری خیلی بالا نیست اما جوانان و میان سالان زیادی در بیمارستان ها بستری هستند که باید با همراهی مردم هر چه زودتر بیماری در استان به نقطه صفر برسد.

1399/04/26
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك