معاون وزیر بهداشت مطرح كرد؛

قول وزارت بهداشت برای تامین نیروی انسانی متخصص لرستان

قول وزارت بهداشت برای تامین نیروی انسانی متخصص لرستان به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، اشاره كرد: در حوزه تامین نیروی متخصص مورد نیاز حوزه بهداشت و درمان، طی شهریور ماه توجه بیشتری به استان لرستان خواهیم داشت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی امروز چهارشنبه در حاشیه ستاد مدیریت کرونا لرستان در سخنانی با تاکید بر اینکه کمبودهایی در حوزه زیرساخت های درمانی لرستان وجود دارد که قدیمی است و باید اصلاح شوند، عنوان کرد: وزارت بهداشت در کنار لرستان است و برای رفع این کمبودها اقدامات لازم را انجام خواهد داد. معاون درمان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه نخستین مسئله ای که لرستان نیاز دارد توسعه تخت های ویژه است، اشاره کرد: در مرحله اول ۳۸ تخت ویژه با همه تجهیزات مرتبط به استان اختصاص یافته است، تا کنون ۲۰ مورد از این تخت ها در استان استقرار یافته و ۱۰ مورد دیگر نیز طی چند روز آینده به استان وارد می شود، تلاش ما این بوده که تا کمتر از دو هفته آینده همه این تجهیزات و تخت های ویژه را تکمیل نماییم. جان بابایی، اشاره کرد: اگر استان در شهرستان ها فضا ایجاد کند، به طور قطع وزارت بهداشت این تجهیزات را تامین خواهدنمود. وی با اشاره به اینکه در بحث تجهیزات سرمایه ای مانند «سی تی اسکن» در بعضی از شهرها مشکل داریم که هفته آینده این مشکل در شهر الشتر رفع خواهد شد، بیان داشت: شهرهای دیگر نیز در فهرست خرید وزارت بهداشت هستند که در اختیار شهرستان های استان قرار خواهد گرفت. معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به مرکز سوختگی لرستان و کمک این وزارتخانه برای به نتیجه رسیدن آن، اضافه کرد: همین طور حوزه قلب و عروق استان باید ساماندهی گردد و تجهیزات بیشتری برای لرستان در نظر گرفته شود چونکه تجهیزات این حوزه ناکافی است. حاج بابایی، افزود: خرید این تجهیزات نیز جز فهرست خرید وزارت بهداشت است و امیدواریم با تامین ارز، این تجهیزات نیز در اختیار استان قرار بگیرند. ایشان سپس با اشاره به مسئله تامین نیروی انسانی مورد نیاز در حوزه درمان استان، بیان داشت: در این راستا ممکنست به سبب کرونا نیروهای درمانی استان خسته شده باشند که طی شهریور ماه در توزیع نیروی متخصص توجه بیشتری به لرستان خواهیم داشت.

1399/04/27
تگهای خبر: بهداشت , درمان , متخصص , مدیریت