مدیرعامل بیمارستان شهدای یافت آباد تشریح كرد؛

روایت موج دوم كرونا در یكی از بیمارستان های جنوب تهران

روایت موج دوم كرونا در یكی از بیمارستان های جنوب تهران به گزارش بیمارستان دی مدیرعامل بیمارستان شهدای یافت آباد، اظهار داشت: از موج دوم كووید ۱۹، حدود ۱۷۰ بیمار كرونایی در این بیمارستان پذیرش شدند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، براتی مدیرعامل بیمارستان شهدای یافت آباد عنوان داشت: هم اکنون بیمارستان به دو بخش تقسیم شده و بخش داخلی با ۴۵ تخت، ۵۰ درصد بخش اورژانس با ظرفیت ۱۵ و یک Icu با ۱۳ تخت در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفته است. وی ادامه داد: هم اکنون تمام تخت های این بخش پر است و حدود ۶۵ بیمار کرونایی در بیمارستان بستری هستند. براتی اظهار نمود: متأسفانه تعداد بیماران کرونایی زیاد است و ما امکان پذیرش بیشتر را نداریم، اگر بیماران بدحال باشند آنها در اورژانس نگه داشته می شوند و پس از آرام شدن وضعیت، آنها را به سایر مراکز انتقال می دهیم. وی با اشاره به این نکته که ظرفیت اورژانس بیمارستان محدود است، اضافه کرد: تمام تلاش خویش را کردیم تا قانون تریاژ دوگانه رعایت شود و بیماران کووید ۱۹ از مسیر دیگری رجوع کنند و پذیرش شوند. مدیرعامل بیمارستان شهدای یافت آباد خاطرنشان کرد: درمانگاه بیمارستان فعال است و روزانه ۱۰۰ بیمار ویزیت می شود، البته درمانگاه عفونی از سایر درمانگاه ها جدا می باشد و پزشکان عمومی و طب اورژانس در بخش دیگر سایر بیماران را ویزیت می نمایند. وی اظهار داشت: از موج دوم کرونا نزدیک به ۱۷۰ بیمار در بیمارستان بستری شدند، بالای ۱۰۰ نفر ترخیص و متأسفانه حدود ۱۳ تا ۱۴ مورد فوتی داشتیم. براتی تصریح کرد: همه امکانات بیمارستان مجهز شده تا بتوانیم به بیماران خدمات خوبی را عرضه دهیم. وی ادامه داد: بخش های جراحی اتاق عمل، زنان زایمان، سوختگی ویژه، بخش ویژه عادی، CCU و PostCCU را Clean نگه داشتیم. مدیر عامل بیمارستان یافت آباد اعلام نمود: تمام تلاش همکاران ما این است تا به بیماران سرویس دهی لازم صورت گیرد، بنابراین در این راستا روابط عمومی مرکز، آموزش های لازم را به مراجعین عرضه می دهد، اینستاگرام بیمارستان هم فعال است و پزشکان به صورت لایو با بیماران و گروه های پرخطر در ارتباط هستند. براتی اشاره کرد: مشکل کمبود اکسیژن بیمارستان با خرید تجهیزات لازم برطرف شده است. وی ادامه داد: ظهور بیماری کرونا دارای پیچیدگی خاصی است و جامعه پزشکی دنیا نتوانسته تمام ابعاد این را بیماری را درک و تشخیص دهد; بنابراین همدلی، نوعدوستی و هماهنگی بین بخشی به شدت مورد نیاز است. مدیر عامل بیمارستان تصریح کرد: به علت نقش مهم کادر درمان در نظام سلامت، همکاران مراقب سلامتی خود باشند و از وسایل حفاظت فردی استفاده کنند. همینطور همکاران باید در شرایط فعلی هوای همدیگر را داشته باشند و اصول اخلاق حرفه ای را رعایت نمایند. براتی به مردم سفارش کرد: موارد بهداشتی را رعایت نمایند و با کادر درمان همراه باشند. او در آخر اظهار داشت: امیدوارم همه مدافعان سلامت و مردم؛ تندرست، سربلند و در آرامش باشند.

1399/04/28