اثربخشی داروهای استروئید در تسكین علایم كرونای شدید

اثربخشی داروهای استروئید در تسكین علایم كرونای شدید به گزارش بیمارستان دی نتایج یك مطالعه بیمارستانی نشان داده است كه انواع مختلف داروهای استروئید می تواند در تسكین علایم بیماری كووید-۱۹ موثر باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، تابحال تأثیر داروی استروئید دگزامتازون در تسکین علایم بیماران مبتلا به نوع شدید و ملتهبِ بیماری کووید-۱۹ تایید شده است. حالا نتایج یک بررسی دیگر نشان داده است که دیگر انواعِ این گروه دارویی هم می توانند با خاصیت مشابه در همین بیماران همراه باشند.
یافته های بدست آمده بر مبنای بازنگری یک تجربه و آزمایش بیمارستانی و نه تحقیق و تست آزمایشگاهی است و بنابراین محققان معتقدند نتایج بدست آمده را باید با احتیاط مورد بررسی قرار داد.
به قول محققان داروهای استروئید که قیمت پایینی دارند و از سالها قبل مورد استفاده بوده اند در کمک به مقابله با بیماری کووید-۱۹ موثر عمل می کنند و این خاصیت تنها به داروی دگزامتازون محدود نمی گردد.
در این بررسی متخصصان آمریکایی به مطالعه روی بیشتر از ۱۸۰۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ که در ماه مارس و اوایل ماه آوریل در یکی از مراکز درمانی نیویورک بستری بودند، پرداختند. از این افراد حدود ۱۴۰ نفر در مدت دو روز داروی استروئید دریافت نمودند.
بعضی از این بیماران از داروی دگزامتازون و بیشتر آنان از داروی دیگری معروف به پریدنیزون (prednisone) مصرف کردند.
به گزارش هلث دی نیوز، محققان آمریکایی در بررسی های خود مشاهده نمودند در بین بیمارانی با علایم التهاب گسترده در بدن، "درمان دارویی استروئید" خطر مرگ و احتیاج به دستگاه تنفس مصنوعی را حدود ۷۷ درصد کم کرد. با این وجود تاکید می شود مصرف این داروها در بیمارانی که گرفتار التهاب نبودند خطرساز بوده است.

1399/05/04
تگهای خبر: التهاب , بیمارستان , بیماری , دارو