یافته جدید محققان؛

اكسید نیتریك در كاهش روند پیشروی كووید ۱۹ موثر است

اكسید نیتریك در كاهش روند پیشروی كووید ۱۹ موثر است پژوهشگران دانشگاه جرج واشنگتن دریافتند درمان بیماری كووید 19 با اكسید نیتریك می تواند راهی مناسب برای مقابله با كروناویروس باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، اکسید نیتریک بعنوان یک ترکیب دارویی، یک مولکول ضد میکروبی و ضدالتهابی است که نقش بسیار مهمی در عملکرد عروق ریوی در زمینه عفونت های ویروسی و سایر بیماری های ریوی دارد. در زمان بیماری سارس در سال ۲۰۰۳، اکسید نیتریک مانع از تکثیر ویروس بوسیله واکنش های سیتوتوکسیک با واسطه های نظیر پروکسی نیتریت شد.
در حال حاضر این دارو یکی از داروهای تاییدشده از طرف سازمان غذا و دارو آمریکا برای درمان بیماری کووید ۱۹ است.
دکتر «آدام فریدمن» سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: اکسید نیتریک نقش مهمی در حفظ عملکرد عادی عروق خونی و تنظیم شرایط التهابی دخیل در لطمه حاد ریوی و سندروم ناراحتی حاد تنفسی دارد. اقدامات محافظتی در مقابله با لطمه حاد ریوی و سندروم ناراحتی حاد تنفسی نقش مهمی برای بیماران در دوره پاندمی دارد.
محققان معتقدند اکسید نیتریک استنشاقی به روند بهبود بالینی بهتر کمک می نماید.

1399/05/07
2025