معاون درمان وزارت بهداشت:

شرایط كرونایی كشور مطلوب نمی باشد

شرایط كرونایی كشور مطلوب نمی باشد بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب كه درمان خاصی برای بیماری كرونا وجود ندارد، بر لزوم رعایت پروتكل های بهداشتی در جلوگیری از انتقال ویروس كرونا تاكید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، اظهار داشت: ویروس کرونا خاص و مخرب است و بافت های مختلف بدن را تخریب می کند. با وجود مطالعات بسیار در این خصوص در تمام نقاط جهان، درمان اختصاصی و قطعی برای این ویروس کشف نشده است. وی با اشاره به اینکه مهم ترین راه درمان ویروس کرونا، مراقبت صحیح از بیمار توسط نیروی انسانی است، عنوان کرد: هر کشوری که در مقابله با شیوع کرونا موفق عمل کرده و تلفات کمتری داده، تنها به علت توانمندی نیروی انسانی بوده است. معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: شیوع کرونا در آمریکا با وجود اینکه از بیشترین و بهترین زیرساخت های پزشکی برخوردار است، تبدیل به شورش خیابانی شد و هنوز نتوانستند این ویروس و مشکلات ناشی از آنرا کنترل کنند. جان بابایی یاد آور شد: اینکه موج اول ویروس کرونا در ایران مدیریت شد، به علت این بود که از شخص مقام معظم رهبری تا دولت و تمامی ارکان نظام وارد میدان شدند و بعنوان پشتیبان وزارت بهداشت در مقابله با این ویروس نقش آفرینی کردند و در صورت تداوم این شرایط می توانیم موفقیت های بسیاری به دست آوریم. وی بیان نمود: بعنوان عضوی از وزارت بهداشت دست تمامی افرادی که در این جریان کنار وزارت بهداشت بودند را می بوسم، چون که این همدلی و همسویی سبب حفظ وزارت بهداشت و نظام اسلامی شد. جان بابایی اظهار داشت: با وجود موفقیت های بسیار نمی توان گفت شرایط کشورمان از لحاظ ویروس کرونا مطلوب است، چون که روزهای آینده قابل پیشبینی نیست و پس از اینکه انتشار کرونا در کشور عنوان شد، خیلی از کشورها مراودات خویش را با ما قطع کردند، اما حالا آمار مبتلایان همان کشورها از کشور ما بالاتر رفته و این به علت ناشناخته بودن جزئیات این ویروس می باشد. معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: به ازای هر یک هزار نفر در ایران در مجموع کمتر از یک و هفت دهم تخت بیمارستانی و در بخش دولتی یک و ۲ دهم وجود دارد، اما در بعضی از کشورهای اروپایی به ازای هر یک هزار نفر ۶ تا ۷ تخت وجود دارد. با وجود برخورداری از این امکانات بالقوه مشکلات کمبود تخت در بیمارستان های این کشورها مشکل ساز شده است. وی افزود: عاملی که سبب کنترل ویروس کرونا در ایران شد، نیروی انسانی تحصیل کرده و کارآمد بود، چون که تمام دنیا امروز به این نتیجه رسیده اند که هر چه نیروی کارآمد بیشتری در حوزه سلامت داشته باشند، کمترین خسارت را متحمل می شوند. معاون درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: دهیاران، بهورزان، شوراهای روستایی، بسیج، بسیج محلات و اقشار در زمره سرمایه های پرارزش کشورمان در مقابله هدفمند و موفق با کرونا محسوب می شوند و تقویت این گروه ها و پشتیبانی از آنها می تواند، در کاهش تعداد بیمار کرونایی مؤثر باشند که باید در دستور کار قرار گیرد.

1399/05/12
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك