مدیركل بیمه سلامت استان:

۶۵درصد جمعیت كهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند

۶۵درصد جمعیت كهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند كهگیلویه و بویراحمد مدیركل بیمه سلامت استان كهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: ۶۵ درصد جمعیت این استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

دکتر غلامرضا کاظمی روز دوشنبه ۲۰ مرداد در نشست خبری با خبرنگاران اضافه کرد: بیمه شدگان مبتلا به کرونای که بستری شده اند، بیمه سلامت ۱۰۰درصد پوشش دهد و حمایت می کند.
وی اظهارکرد: حدود ۱۰۸۳ بیمار خاص در سطح استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد.
مدیرکل بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ۶۵ درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
کاظمی در مورد مطالبات موسسات و مراکز درمانی خاطرنشان کرد: با عنایت به وضعیت کرونا تا کنون مطالبات مراکز خصوصی استان را تا خرداد ماه پرداخت کرده ایم.
وی افزود: مطالبات مراکز درمانی دولتی دانشگاهی تا بهمن ماه ۹۸ پرداخت شده که ۷۰ درصد بهمن ماه پرداخت گردید و در سال ۹۹ مطالبات فروردین و اردیبهشت ماه کامل پرداخت شده و خرداد ماه هم ۷۰ درصد پرداخت کرده ایم.
مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بیمه سلامت استان در زمینه نسخه نویسی رتبه اول و نسخه پیچی هم رتبه دوم را در سطح کشور کسب کرده ایم.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، کاظمی با اشاره به اینکه خبرنگاران رویدادها را در حافظه تاریخ ثبت می کنند، بیان نمود: رعایت انصاف و اخلاق از خصوصیات یک خبرنگار است. خبرنگاران در طول شبانه روز در حال تلاش و اطلاع رسانی هستند.
گفتنی است که در انتها از خبرنگاران فعال حوزه بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت روز خبرنگار تجلیل شد.

1399/05/20
تگهای خبر: بیمه , درمان , سلامت