سخنگوی سپاه:

آماده واگذاری مكان های آموزشی و ورزشی خود برای برگزاری كنكور هستیم

آماده واگذاری مكان های آموزشی و ورزشی خود برای برگزاری كنكور هستیم به گزارش بیمارستان دی سردار رمضان شریف از اعلام آمادگی این نهاد برای واگذاری مكانهای آموزشی و ورزشی خود در سرتاسر كشور برای كمك به وزارت علوم در برگزاری مطلوب كنكور سراسری اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از سپاه نیوز، به دنبال بیانیه مشترک وزرای علوم و بهداشت در خصوص برگزاری آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در ایام ۲۹، ۳۰ و ۳۱ مرداد و اول شهریور ماه سال ۱۳۹۹، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با بیان آمادگی سپاه برای کمک به تأمین فضای مورد نیاز جهت برگزاری آزمون کنکور سراسری کشور اظهار داشت: بر مبنای تدبیر سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه مقرر گردید در صورت درخواست وزارت علوم و استانداران محترم سراسر کشور و متناسب با نیازهای اعلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دانشگاه ها و مراکز عمده آموزشی و ورزشی خود که از استانداردهای لازم برای اجرای پروتکل های آزمون و هم دستورالعمل های بهداشتی مورد تایید ستاد ملی مبارزه با کرونا برخوردار می باشند در اختیار مجریان آزمون قرار دهد.

سردار شریف برگزاری آزمون سراسری ورود به دانشگاه ها آن هم در عصر کرونا را از رخدادهای بزرگ و ماندگار کشور قلمداد و خاطرنشان کرد: بی گمان تحقق مطلوب این رخداد مبارک آن هم در شرایطی که آحاد ملت و همچون داوطلبان کنکور سراسری در حال مبارزه نفس گیر با شیوع بیماری کرونا هستند نیازمند یک رویکرد، همراهی و مشارکت ملی است تا به فضل الهی نسل جوان دانشجوی آینده جامعه بعنوان سرمایه های راهبردی کشور در کمال امنیت، آرامش، سلامت و با مراقبت و رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور موفق در آزمون کنکور، خویش را مهیای ورود به دانشگاه و طی مدارج علمی برای پیشرفت و سربلندی ایران عزیز کنند.

وی خاطرنشان کرد: سپاه و بسیج در برگزاری کنکور سراسری از هرگونه کمک به مجریان و دست اندرکاران آن دریغ نخواهد کرد.

1399/05/22
تگهای خبر: آرامش , آموزش , استاندارد , بهداشت