مسئولان رسیدگی كنند

گلایه های بعضی از كادر درمانی كرمان

گلایه های بعضی از كادر درمانی كرمان به گزارش بیمارستان دی برخی از نیروهای شركتی بهداشت و درمان كرمان كه در خط مقدم مقابله با كرونا فعالیت می نمایند از تأخیر در پرداخت حقوق گلایه دارند.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: استان کرمان که با آغاز فصل تابستان به یکی از استان های با سطح بالای انتشار کرونا تبدیل شد و این روزها در وضعیت قرمز کرونایی قرار داد. تعداد کل موارد بستری دارای تست مثبت کرونا در استان کرمان از ابتدا تابحال چهار هزار و ۸۷۵ نفر می باشد که ۵۷۱ نفر از آنها فوت کرده اند و الان هم تعداد فوتی های کرونا در کرمان دو رقمی ست. پرستاران شرکتی تعیین تکلیف شوند در این میان فداکاری کادر درمان در استان کرمان به خصوص در بیمارستان های کرونایی استان کرمان یکی از مهمترین عوامل بهبود بخش قابل توجهی از بیماران کرونایی در استان بوده است. برخی از کادر درمان با حداقل حقوق و یا تأخیر در پرداخت ها به خدمات رسانی به بیماران کرونایی می پردازند همینطور بخشی از کادر پرستاری و پزشکی و خدماتی بیمارستان های کرمان هم گرفتار بیماری کویید ۱۹ شده و تعدادی هم جان خویش را از دست داده اند، در شرایطی که بعضی از افراد در جامعه به علت عدم رعایت پروتکل های اجتماعی کادر درمان را در معرض فشار کار فرسایشی قرار می دهند در این میان برخی از کادر درمان با حداقل حقوق و یا تأخیر در پرداخت ها به خدمات رسانی به بیماران کرونایی می پردازند. این در حالیست که خیلی از مردم عادی حتی با دریافت حقوق مکفی هم حاضر به فعالیت در بخش های کرونایی بیمارستانها و مراکز درمانی نیستند. در حالیکه پرستاران و کادر درمانی بر ادامه خدمات رسانی به بیماران برای ریشه کنی این ویروس منحوس تاکید دارند برخی از پرستاران شرکتی بیمارستان ها و مراکز درمانی کرمان با حضور مقابل استانداری کرمان خواهان رسیدگی به وضعیت معیشتی خود شدند. مسئولان صدای کادر درمان را بشنوند یکی از پرستاران در گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر اظهارداشت: اینکه پرستاران با عنایت به نیاز جامعه و بخش درمان تمام تلاش خویش را می کنند شکی نیست و همان گونه که در ماه های گذشته این وظیفه را به عهده داشتیم در ایام پیش رو هم وظایف محول شده به بهترین شکل ممکن انجام می شود اما مسؤلان هم باید صدای ما و مشکلاتمان را بشنوند. وی اظهار داشت: در مقابل فشار روز افزونی که بر کادر درمانی وارد شده است که شامل پرستاران رسمی و شرکتی می شود انتظار می رود حداقل معیشت پرستاران و کادر درمانی تأمین شود. انتظار داریم از وضعیت شرکتی خارج شویم و یا حداقل پرداخت حقوق و مزایای ما به روز شود این پرستار زن افزود: خیلی از نیروهای شرکتی در بخش های کرونایی و یا مراکز تست و تشخیص کرونا در حال فعالیت هستند ضمن اینکه همه ما دارای پنج سال سابقه فعالیت هستیم و انتظار داریم از وضعیت شرکتی خارج شویم و یا حداقل پرداخت حقوق و مزایای ما به روز شود. یکی دیگر از پرستاران اظهار داشت: پس از پنج سال قرارداد شرکتی روند استخدام ما تسهیل شود و یا حداقل حقوق ما بموقع پرداخت گردد که عملاً الان هر دو ماه یک مرتبه حقوق پرداخت می شود. کنار سایر کادر درمانی در حال خدمت و مبارزه با ویروس منحوس هستیم وی بیان نمود: حجم کار و نوع کاری که نیروهای شرکتی و رسمی انجام می دهد یکسان است و نباید در زمینه حقوق و زمان پرداخت دستمزد تفاوتی وجود داشته باشد. وی اظهار داشت: ما کنار سایر کادر درمانی در حال خدمت و مبارزه با ویروس منحوس هستیم و این روند را ادامه می دهیم و تنها چیزی که می خواهیم این است که در اوضاع اقتصادی کنونی و تورم موجود معیشت ما مورد توجه مسؤلان باشد. وی خاطرنشان کرد: در ابتدا ما در سامانه پاسخگویی تلفنی فعال بودیم و الان به صورت حضوری در مراکز تشخیص و نمونه گیری فعال هستیم. وی خواهان تغییر وضعیت نیروهای شرکتی شد و اضافه کرد: چرا باید حقوق ما هر ماه دیر پرداخت گردد و معوقات ما هم تعیین تکلیف نشود و هر گاه اعتراض نماییم در معرض اخراج قرار گیریم. مشکلات را پیگیری می کنیم نکته بعدی که یکی دیگر از این افراد بیان می کند عدم پرداخت دستمزد به ازای کار در سامانه ۴۰۳۰ است و معلوم نیست چه زمانی معوقات پرداخت می شود. نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر اظهارداشت: پرستاران و کادر درمانی به خصوص در زمان انتشار کرونا وظیفه سنگینی را به عهده دارند و تلاشهای آنها قابل تقدیر است. محمد مهدی زاهدی اضافه کرد: با عنایت به کمبود پرستار در کادر درمانی و فشاری که روی کار درمان است تغییر وضعیت پرستاران شرکتی و قراردادی یکی از ضروریات است که باید اقدامات لازم برای این کار صورت گیرد. وی با تاکید بر ضرورت استفاده از تجربه پرستاران شرکتی بیان نمود: در شرایط کنونی و انتشار کرونا باید تدابیر لازم برای رفع مشکلات اندیشیده شود و در این خصوص پیگیری های لازم انجام می شود.

1399/05/25