ابوالقاسمی:

اختصاص 51 درصد بیمارستان بقیه الله به بیماران آزاد در دوران كرونا

اختصاص 51 درصد بیمارستان بقیه الله به بیماران آزاد در دوران كرونا بیمارستان دی: رئیس دانشگاه علوم پزشكی بقیه الله، از اختصاص 51 درصد فضای بیمارستان به بیماران آزاد در دوران كرونا آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسن ابوالقاسمی، در نشست خبری که پس از ظهر دوشنبه برگزار شد، اظهار نمود: کرونا نشان داد که ما در تهدیدات زیستی هستیم و باید خودمان را باید باکتری ها، میکروب ها و… آماده نماییم. شما شاهد بودید که سپاه همه امکانات خودرا در اختیار گذاشت، تمام بیمارستان بقیه الله حتی بخش اطفال هم به بیماران کرونایی اختصاص دادیم. وی ادامه داد: در دوران کرونا بقیه الله هم مثل دیگر بیمارستان ها پای کار آمد و ۵۱ درصد از ظرفیت بیمارستان را به بیماران آزاد و تنها ۴۹ درصد را به نیروهای مسلح اختصاص دادیم. یعنی اینگونه نبود که بگوییم ما بیمارستان نیروهای مسلح هستیم و بیماران آزاد را پذیرش نمی نماییم. وی ادامه داد: کادر درمان مانند زمان جنگ آماده بودند و کادر درمان خصوصاً پرستاران از هیچ کمکی دریغ نکردند، بیمارستان بقیه الله تا به الان در دوران کرونا ۳ شهید را تقدیم جامعه کرده است. ابوالقاسمی اظهار داشت: از نظر تعداد پروژه های پژوهشی در مورد کووید ۱۹ بزرگ ترین دانشگاه هستیم و در ۶۰ ژورنال معتبر پژوهش های ما چاپ شده اند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص اینکه چه مشوق هایی برای افرادی که کرونا داشتند و بهبود پیدا کردند که بیایند و پلاسمای خودشان را اهدا کنند، بیان کرد: در وجهه اول این کار، یک کار انسانی است و اگر مردم بیشتری مازاد بر نیاز بیمارستان پلاسما اهدا کنند می توانیم به بیمارستان های دیگر هم کمک نماییم. وی افزود: البته ما برای افرادی که پلاسما اهدای می کنند یک مشوق مالی هم در نظر گرفته ایم، آن هم این است که هزینه رفت و آمدشان را پرداخت می نماییم.

1399/05/28
2099