معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی تهران:

واكنش به اثربخشی داروهای كووید ۱۹

واكنش به اثربخشی داروهای كووید ۱۹ به گزارش بیمارستان دی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی تهران، بر لزوم تجویز و مصرف منطقی داروهای بیماران بستری كرونا تصریح كرد و اظهار داشت: طی دو هفته آینده وضعیت توزیع رمدسیویر بهتر می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، منان حاجی محمودی، در نشست کمیته عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد محدودیت های تأمین دارو برای بیماران بستری، تصریح کرد: بسیار سوال می شود که چرا فلان داروی مؤثر در کووید ۱۹ به وفور تأمین نمی گردد. وی ادامه داد: باید بدانیم از آغاز اسفند ۹۸ تابحال رویکردهای متفاوتی در تجویز دارو مطرح و هزینه های زیادی برای تأمین آنها شده است که با گذشت زمان اثربخشی آنها تائید نشد. حاجی محمودی افزود: هم اکنون در درمان بیماران بستری کووید ۱۹ از داروهای «آتازاناویر»، «فاویپیراویر» و «رمدسیویر» استفاده می شود که در تأمین آنها با محدودیت های کشوری مواجه هستیم. وی ادامه داد: البته با عنایت به این که یک شرکت داخلی نسبت به تولید «رمدسیویر» اقدام نموده است، امیدواریم طی دو هفته آینده وضعیت توزیع این دارو بهتر شود.

1399/06/05
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , درمان