معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی ایران عنوان كرد؛

مهم ترین چالش ایجاد كلینیك های مجازی

مهم ترین چالش ایجاد كلینیك های مجازی معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی ایران، اظهار داشت: تمام تلاش ما بر این است تا چالش های حقوقی موجود جهت راه اندازی جامع كلینیك های مجازی برطرف شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نادر توکلی، اضافه کرد: بحث تله مدیسین (پزشکی از راه دور) بعنوان یکی از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۹۹ مطرح است. وی بیان کرد: پس از بحران کرونا، حرکت به سمت مجازی شدن کلینیک ها و استفاده از ویزیت های مجازی بیشتر مورد توجه قرار گرفت. توکلی اظهار داشت: البته چالش های بسیاری در این راه وجود دارد که مهم ترین آن، پایین بودن تعرفه های پزشکی است که سبب کاهش انگیزه پزشکان برای مشارکت فعال گردیده است. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: تمام تلاش ما این است تا چالش های حقوقی را برطرف و زیرساخت های قانونی را ایجاد نمائیم. وی، هدف از این کار را ارائه خدمت به بیماران برشمرد و اضافه کرد: باتوجه به دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص ارائه خدمات پزشکی و پیراپزشکی به صورت مجازی، اهتمام می نماییم تا شرایط بهینه برای توسعه زیر ساخت های لازم برقرار شود. توکلی اعلام نمود: دو پروژه به صورت مشخص در دانشگاه علوم پزشکی ایران پایلوت شده و در حال انجام می باشد. همین طور استارت کلینیک های مجازی در انستیتو غدد و روانپزشکی زده شده است. وی با اشاره به این نکته که رشته های بالینی می توانند پایلوت های مناسبی برای شرکت های تله رادیولوژی باشند، اشاره کرد: ویزیت های مجازی در بعضی از بیماری های مزمن نظیر دیابت، روماتولوژی و…، که نیاز به معاینه کمتر ولی پیگیری بیشتری دارد، موفق تر است. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر رفع چالش های حقوقی و اجرای جامع پروژه راه اندازی کلینیک های مجازی تاکید نمود.

1399/06/09
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی