زوج بهورز جم بوشهر از سختی های كارشان می گویند

زوج بهورز جم بوشهر از سختی های كارشان می گویند به گزارش بیمارستان دی بوشهر حسین و لیلا بادین زوج بهورز اهل شهرستان جم استان بوشهر هستند كه در خانه بهداشت روستای حسین آباد این شهرستان مشغول خدمت به مردم هستند.

به مناسبت روز بهورز، به سراغ این زوج بهورز جمی رفتیم تا گپ و گفتی با آنها داشته باشیم. "حسین بادین" اینگونه از خودش می گوید: «حدود ۲۵ سال است که با دختر عموی م ازدواج کرده ایم و دارای ۳ فرزند هستیم. ابتدا در حراست منطقه نار و کنگان مشغول به کار بودم، ولی شوق خدمت به مردم سبب شد در آزمون جذب بهورز برای خانه بهداشت محل زندگی ام شرکت کنم و بعد از قبولی، در سال ۷۹ در خانه بهداشت روستای حسین آباد مشغول به کار شدم.»
وی ادامه می دهد: «از انتخاب شغل بهورزی پشیمان نیستم و به علت شوق خدمت به مردم محروم روستا، همواره به دنبال حل مشکلات آنها بوده ام. در این سال ها دو بار بهورز نمونه کشوری، سه بار کارمند نمونه شبکه بهداشت و درمان جم و بیشتر از ۱۰ باز هم بهورز نمونه استان و شهرستان شدم.»
این بهورز با اشاره به دشواری های این شغل عنوان می کند: «شغل بهورزی سختی های خاص خودش را دارد و تمامی خدمات سطح اول بهداشت و درمان را در خانه های بهداشت روستایی اجرا می کنند.»
بادین از شیرین ترین خاطره اش از دوران بهورزی می گوید: «در اوایل کارم بود که به روستای دوتوسور یکی از روستای قمر تحت پوشش رفتم که در حین معاینه متوجه ابتلای دو فرزند یک خانواده به بیماری پنومونی شدم که دارای تنفس تند هستند و بعد از مشورت با پزشک مرکز، داروهای تجویز شده را در نخستین فرصت به آنها تحویل دادم و بعد از سپری شدن دوره درمان و پیگیری روزانه، خوشبختانه بهبودی کامل یافتند، این در حالی بود که در گذشته دو فرزند این خانواده هم به دلیل عفونت های حاد تنفسی فوت کرده بودند.»
حسین بادین از اراده خودش برای ادامه تحصیل می گوید: «با رتبه ۳ کشوری در رشته بهداشت عمومی دانشگاه شیراز قبول شدم که به دلیل شرایط شغلی، قادر به تحصیل و حضور مستمر در دانشگاه دولتی نبودم و الان دانشجوی ترم آخر رشته بهداشت عمومی در دانشگاه آزاد فیروزآباد هستم.»

خواسته های به حق جامعه بهورزان
لیلا بادین هم در ادامه اظهارات همسرش می گوید: «۲۷ سال است که در خانه بهداشت حسین آباد مشغول به فعالیت هستم، در سال ۸۹ بعنوان بهورز نمونه کشوری انتخاب شدم. به کمک همسرم کوشیده ایم مسائل درون خانوادگی را به محل کار وارد نکنیم و همواره در عرضه خدمات به مردم روستا کوشش کرده ایم و تلاش کرده ایم در حوزه کاری مکمل همدیگر باشیم.»
وی ادامه می دهد: «در زمان هایی که در مرخصی بوده ام، همسرم با تلاش مضاعف، خدمات را در خانه بهداشت ادامه می داد تا جای خالی من مانع از خدمت رسانی به مردم نشود.»
بادین از خواسته های جامعه بهورزان اظهار داشت: «اضافه شدن دوره ۲ ساله آموزشی بهورزی به سنوات خدمت، افزوده شدن شغل بهورزی بعنوان مشاغل سخت و فراهم کردن شرایط ادامه تحصیلی از خواسته های به حق جامعه بهورزان است. در انتها امیدوارم که هرچه سریعتر راه درمان قطعی برای ویروس کرونا پیدا شود تا بیشتر از این شاهد جان باختن انسان ها و کادر سلامت نباشیم.»

1399/06/16
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك