استاندار تهران خبر داد

واگذاری بیمارستان160تخت خوابی قدیربه دانشگاه علوم پزشكی درپردیس

واگذاری بیمارستان160تخت خوابی قدیربه دانشگاه علوم پزشكی درپردیس استاندار تهران از واگذاری بیمارستان 160 تخت خوابی خیرساز قدیر به دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در پردیس ظرف یك ماه آینده اطلاع داد.

انوشیروان محسنی بندپی در گفتگو با ایسنا، در تشریح روند تکمیل زیرساخت ها در شهرستان پردیس اظهار داشت: شهرستان پردیس در استان تهران با رشد 10.3 درصدی بیشترین رشد جمعیت را در بین شهرستان های استان دارد و خدمات زیربنایی برای این جمعیت فراهم نشده است؛ برای مثال در حوزه سرانه تخت بیمارستانی با کمبود مواجه می باشد بنابراین با بخش خصوصی مذاکره شده که بیمارستان قدیر که به اتمام رسیده به دانشگاه علوم پزشکی هبه شود که هم اکنون مقدمات آن فراهم و صورتجلسات آن آماده شده است.

وی ادامه داد: ظرف یک ماه آینده این بیمارستان 160 تخت خوابی خیرساز تحویل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواهد شد که بتوانند به مردم خدمات بهداشتی و درمانی ارائه نمایند.

وی افزود: کمبود فضاهای آموزشی و ورزشی از دیگر مشکلات این شهرستان 170 هزارنفری است که احیانا جمعیت این شهرستان در سرشماری سال بعد به 300 هزارنفر افزوده می شود که به تناسب این جمعیت خدمات آموزشی، ورزشی و فرهنگی در شهرستان وجود ندارد، بنابراین از همین الان درخواستی به وزیر راه و شهرسازی نوشتیم که نسبت به تأمین این زیرساخت اقدام گردد که خوشبختانه توجه ویژه ای به تأمین زیرساخت ها توسط وزیر وجود دارد.

وی تصریح کرد: در شهرستان پردیس پیشران های توسعه ای وجود دارد که همچون آنها می توان به راه اندازی آزادراه تهران-پردیس که در حال بهره برداری است و خط متروی تهران-پردیس اشاره کرد؛ خطی که مطالعات آن توسط قرارگاه خاتم انجام شده و در هیات دولت در حال بررسی است.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به پارک علم و فناوری شهرستان پردیس بعنوان یکی دیگر از پیشران های توسعه ای اشاره نمود و اضافه کرد: گسترش فضا برای پارک علم و فناوری که بزرگترین پارک علم و فناوری کشور است و نزدیکی به تهران و دانشگاه های تخصصی تهران از مزیت هایی است که باعث رشد قابل قبولی در این پارک علم و فناوری شده است.

وی ادامه داد: درخواست افزایش 1000 هکتاری این پارک علم و فناوری داده شده که به علت اینکه بخش زیادی از شهرستان پردیس جزو مناطق حفاظت شده است با محیط زیست هماهنگی شده تا بتوانیم این زمین را در اختیار این پارک قرار دهیم که نیازهای صنعتی و نیازهای زیربنایی کشور و تأمین لوازمی که نیاز به خارج داریم در همین پارک تولید شود.

بندپی تصریح کرد: هم اکنون 400 واحد دانش بنیان در این پارک فعال می باشند که امیدواریم استقرار واحدهای بیشتر در این پارک را شاهد باشیم.

1399/06/17
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , پزشك