مهر بررسی می كند؛

ماجرای پیش فروش واكسن آنفلوانزا

ماجرای پیش فروش واكسن آنفلوانزا بیمارستان دی: برخی داروخانه ها به تبعیت از خودروسازان از چند روز قبل نسبت به ثبت نام پیش فروش واكسن آنفلوانزا اقدام نموده اند. اما، یك تفاوت در این دو نوع ثبت نام وجود دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مصاحبه ها و هشدارهای جامعه پزشکی و البته مقامات ارشد وزارت بهداشت و حوزه سلامت کشور از اینکه پاییز و زمستان سختی پیش روی ما قرار دارد، سبب شده برخی داروخانه ها نسبت به ثبت نام پیش فروش واکسن آنفلوانزا اقدام نمایند. مسئولان سازمان غذا و دارو گفته اند که برای امسال ۱۰ برابر سال قبل پیش بینی واردات واکسن آنفلوانزا شده است. یعنی اینکه پاییز و زمستان سختی پیش رو داریم. این اظهارات به همراه نگرانی های جامعه پزشکی از روزهای پیش رو در نیمه دوم سال، دست به دست هم داده تا شاهد دلهره و اضطراب مردم از پاییز و زمستان باشد. این در حالیست که هنوز نمی توان به صراحت اظهار داشت که پاییز و زمستان امسال، دشواری ها بیشتر خواهد شد. در این بین، موضوع پیش فروش واکسن آنفلوانزا در بعضی داروخانه ها به میان آمده و اینکه مردم از حالا برای تهیه این واکسن، ثبت نام و پیش خرید کرده اند. کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص اینکه اقدام داروخانه ها برای چنین کاری، قانونی می باشد یا خیر، اظهار داشت: تخلف است. وی، پیش فروش واکسن آنفلوانزا را غیر قانونی دانست. در همین حال، سید علی فاطمی نایب رییس انجمن داروسازان ایران، در پاسخ به همین سوال خبرنگار مهر، اقدام برخی داروخانه ها برای ثبت نام پیش خرید واکسن آنفلوانزا را غیر قانونی دانست. وی ادامه داد: با توجه به این که هنوز قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام نشده است، نمی توان نسبت به ثبت نام از مردم اقدام نمود. نایب رییس انجمن داروسازان ایران، این اقدام داروخانه ها در ثبت واکسن آنفلوانزا را تخلف دانست. به نظر می آید، سفارش ها و هشدارهای جامعه پزشکی و همین طور مسئولان وزارت بهداشت، نسبت به مواجه شدن با روزهای سخت پاییزی، تا حدودی موجب راه افتادن بازار سیاه پیش فروش واکسن آنفلوانزا شده است.

1399/06/19
1953