مدیرعامل سازمان انتقال خون:

طب انتقال خون مغفول مانده است

طب انتقال خون مغفول مانده است بیمارستان دی: مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، بر لزوم مدیریت طب انتقال خون در مراكز درمانی كشور تاكید نمود.

پیمان عشقی، در گفتگو با خبرنگار مهر، درباب خدمت رسانی به بیماران اتباع غیرمجاز و بیگانه که فاقد شناسنامه هستند، اظهار داشت: نجات جان انسان ها وظیفه اخلاقی و حرفه ای سازمان انتقال خون است و تا جایی که قانونگذار تعیین کرده است و منابع ملی گرفتار هدر رفت نشود، به این وظیفه پایبند است. وی با عنوان این مطلب که طب انتقال خون در ایران مغفول مانده است، اضافه کرد: پیاده سازی علم مدیریت خون بیمار در مراکز درمانی را تنها راه برون رفت از خیلی از مشکلات می دانیم. عشقی اظهار داشت: با وجود تعرفه گذاری خدمات انتقال خون هزینه های تولید یک واحد فرآورده خونی چند برابر ارقامی است که بیمه ها پرداخت می کنند.

1399/06/22
1999