یك فوق تخصص ریه عنوان كرد؛

كدام بیماران بیشتر درگیر كرونا می شوند

كدام بیماران بیشتر درگیر كرونا می شوند بیمارستان دی: یك فوق تخصص ریه و بیماری های تنفسی، از بیماران قلبی، دیابتی و فشارخون، بعنوان ریسك پذیرترین افراد با بیماری های زمینه ای نام برد كه درگیر كرونا می شوند.

سمیرا کفان، در گفتگو با خبرنگار مهر، به وضعیت روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: اوایل اسفند ۹۸ که بیماری آمده بود، تعداد بیماران در بیمارستان سینا کم بود اما به سرعت تعداد بیماران کرونایی بالا رفت. وی با اشاره به بیمارستان سینا بعنوان یک بیمارستان آموزشی، اضافه کرد: در ایام ابتدایی بیماری، پزشکان رشته های مختلف تلاش می کردند که نحوه مراقبت پرسنل در مواجهه با بیماران و بیماری را آموزش دهند. اینکه چطور لباس بپوشند و دست ها را ضد عفونی کنند. کفان افزود: امروز پس از گذشت چند ماه از آن روزها، ثمرات آموزش ها به خوبی نمایان شده است. این فوق تخصص ریه و بیماری های تنفسی، با اشاره به اضطراب کادر درمانی در ایام ابتدایی کرونا، اظهار داشت: در ایام ابتدایی شیوع بیماری، اضطراب در چهره برخی از کادر درمانی به شدت موج می زد و ما کاری که انجام می دادیم، این بود که نتایج مقالات و تحقیقات کشورهای دیگر که زودتر از ما درگیر بیماری بودند را برای همکاران بازگو نماییم تا بتوانند بر اضطراب خود غلبه کنند. وی ادامه داد: یکی از معضلات آن روزها، این بود که پس از انجام امور درمانی بیماران، باید مقالات جدید در رابطه با کرونا را مطالعه می کردیم که اطلاعات خودمان را به روز نماییم تا تداخل دارویی و…، پیش نیاید. کفان در ادامه با عنوان این مطلب که یکی از مشکل سازترین عوارض کووید ۱۹ درگیری ریه است، اظهار داشت: تجربه این مدت به ما ثابت کرده است که باید مراقب اکسیژن خون بیمار باشیم و حداقل دو نوبت اکسیژن خون را بررسی نماییم. زیرا، این عارضه اغلب بدون علامت است و اگر متوجه اکسیژن خون بیمار نشویم، ممکنست بدون هیچ علامت ظاهری پس از چند ساعت فوت کند. وی در رابطه با اینکه کدام افراد با سابقه بیماری زمینه ای درگیر کرونا می شوند، اضافه کرد: شایع ترین آنها بیماران گرفتار فشارخون، بیماران قلبی و دیابتی هستند که بیشتر درگیر کرونا می شوند.

1399/06/30
تگهای خبر: آموزش , بیمارستان , بیماری , پزشك