رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران خبر داد؛

توزیع ۴۰۰ دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان های تهران

توزیع ۴۰۰ دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان های تهران به گزارش بیمارستان دی رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، از اضافه كردن بیشتر از ۳۵۰ تخت ویژه به ظرفیت مراكز درمانی استان تهران اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی یوسفی، با عنوان این مطلب که ۱۵۶۰ تخت بیمارستانی و بیشتر از ۴۰۰ دستگاه «ونتیلاتور» به بیمارستان ها و مراکز دولتی استان تهران اضافه شده است، اظهار داشت: بیشتر از ۳۵۰ تخت ICU و CCU هم به ظرفیت تخت های ویژه افزوده شده است. وی درباره آمار تجهیزات سرمایه ای پزشکی تحویل داده شده به دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران، تصریح کرد: بنا بر اعلام نیاز بیمارستان های دولتی و هماهنگی های انجام شده با معاونت درمان وزارت بهداشت، تابحال ملزومات مصرفی و سرمایه ای پزشکی زیادی تهیه و توزیع شده است. یوسفی با اشاره به اینکه اقلام خریداری شده توسط هیأت امنای صرفه جویی ارزی بلافاصله برای بیمارستان ها و مراکز درمانی تهران، شهید بهشتی و ایران، استان تهران ارسال شده است، اضافه کرد: از آغاز شیوع کووید ۱۹ تابحال همکاران ما به صورت مداوم کوشیده تا تجهیزات مورد نیاز را نه تنها برای تهران بلکه سراسر کشور و حتی نواحی مرزی هم تهیه و توزیع کنند. رئیس هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، با اشاره به اینکه بیشتر از ۴۰۰ دستگاه ونتیلاتور یا کمک تنفسی برای استان تهران توزیع شده است، تصریح کرد: از سال قبل تابحال ۱۵۶۰ تخت بیمارستانی برای دانشگاه های استان تهران توزیع شده که از این تعداد بیشتر از ۳۵۰ تخت ویژه بوده است.

1399/07/13
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی