سردار اشتری اعلام كرد

آمادگی حداكثری بیمارستان های ناجا برای درمان بیماران كرونایی

آمادگی حداكثری بیمارستان های ناجا برای درمان بیماران كرونایی بیمارستان دی: فرمانده نیروی انتظامی با صدور پیامی از آمادگی حداكثری بیمارستان های ناجا برای ارائه خدمات دهی مطلوب به بیماران و مراجعان كرونایی خبرداد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، در متن پیام سردار حسین اشتری آمده است: به دنبال صدور فرمان فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) در خصوص اختصاص امکانات بهداشتی نیروهای مسلح در اختیار ستاد ملی مبارزه با کرونا؛ نیروی انتظامی نیز با تخصیص ظرفیت بیمارستان های خود برای درمان بیماران کرونایی و نیز بهره گیری از کلیه ظرفیت ها، امکانات و تجهیزات دوشادوش مدافعان سلامت در میدان مقابله با کرونا حضور دارد. برهمین اساس، بیمارستان های ناجا در امتداد خدمات دهی مطلوب به بیماران و مراجعان آمادگی حداکثری دارد و هیچ محدودیتی در پذیرش بیماران کرونایی وجود ندارد؛ از طرف دیگر روند درمان بیماران تا حصول اطمینان از بهبودی کامل با جدیت دنبال و پیگیری می شود. در این شرایط سخت، شاهد ایثار و از خودگذشتگی کارکنان نیروی انتظامی به خصوص مجموعه بهداشت و درمان ناجا هستیم که با جانفشانی و روحیه ایثارگری پا به میدان گذاشته اند که در جریان اجرای این ماموریت برخی از همکارانم به فیض شهادت نائل آمده اند.

1399/07/19