متخصصان انگلیسی هشدار دادند

۳ نشانه احتمالی دیگر برای كووید ۱۹

۳ نشانه احتمالی دیگر برای كووید ۱۹ به گزارش بیمارستان دی متخصصان علوم پزشكی در انگلیس سه نشانه احتمالیِ دیگر را علاوه بر علائمی همچون تب و سرفه كه پیشتر مطرح شده بود، برای تشخیص بیماری كووید ۱۹ شناسایی و معرفی كرده اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، با استناد به مقاله متخصصان انگلیسی که برای گروه مشاوران "وضعیت اضطراری" تهیه شده، سه نشانه احتمالی شامل "درد عضلانی"، "خستگی" و "تاول پا" امکان دارد علایم عفونت ویروس کرونا باشند.
متخصصان خاطر نشان کردند که علائمِ این بیماری، بسته به سن فردِ آلوده و خصوصیات ارگانیسمِ او به روش های مختلفی خویش را نشان می دهند.
این متخصصان و کارشناسان همینطور خاطر نشان کردند به منظور پیشگیری از تجمع در آزمایشگاه های تست ویروس کرونا، آنها این نشانه ها را به صورت رسمی بعنوان علایم کووید ۱۹ به لیست "سرویس بهداشت ملی انگلستان" اضافه نخواهند کرد.
در حال حاضر سه علامت رسمی بیماری در این کشور شناخته شده که شامل تب بالا، سرفه طولانی مدت و از دست دادن یا تغییر حس بویایی است.
پیش از این هم نشریه آنلاین "Medicalxpress" با اشاره به اظهارات ناتالی لمبرت، دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا گزارش کرده بود: شماری از افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا هستند، علایم غیرمعمولی از این بیماری را نشان می دهند که فراتر از علائم درج شده در لیست های رسمی است.

زنان احیانا بیشتر در معرض آلوده شدن به ویروس کرونا هستند
بنابر گزارش روزنامه دیلی میل - چاپ انگلیس، در این مقاله کارشناسی برای وضعیت اضطراری همینطور تاکید گردیده است که زنان احیانا به علت اینکه بیشتر به امور خانه داری همچون نظافتِ سطوح مختلف در منزل و شست و شوی لباس می پردازند، بیشتر در معرض خطر آلوده شدن به ویروس کرونا ناشی از آلودگی که سایر افراد با خود به خانه می آورند، هستند.
در این مقاله اخطار داده شده است خانمهایی که در خانواده های پرجمعیت تر و از گروه های سنی مختلف امور خانه داری بخصوص نظافت منزل را برعهده دارند، بیشتر در معرض خطر مبتلا شدن هستند.
این خطر همینطور برای والدین در خانواده های کم جمعیت که فرزند خردسال یا نوجوان دارند بالاست.
این مقاله همینطور اخطار می دهد بیشتر از یک سوم افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا هستند هیچ علائمی ندارند اما همچنان می توانند ویروس را به دیگران منتقل کنند.

1399/07/20
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی