داروی جدید بیماری كووید-۱۹ در انتظار تایید دولت ژاپن

داروی جدید بیماری كووید-۱۹ در انتظار تایید دولت ژاپن شركت فوجی فیلم در ژاپن اعلام نمود: اقداماتی صورت گرفته تا داروی آنفلوآنزای آویگان بعنوان درمانی برای بیماری كووید-19 مورد تایید قرار گیرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، درخواست شرکت فوجی فیلم در خصوص تایید داروی آویگان در درمان بیماری کووید-۱۹ بعد از آن صورت گرفت که آزمایشات بالینی گسترده حاکی از کاهش مدت زمان بهبودی بیماران مبتلا به نوع خفیف بیماری با مصرف این دارو بوده است.
داروی آویگان که با نام فاویپراویر نیز شناخته می شود در ژاپن بعنوان داروی آنفلوآنزا مورد تایید قرار گرفته است. این دارو موضوع مورد مطالعه در حداقل ۱۶ آزمایش بالینی در سراسر جهان بوده است اما نگرانی در مورد این دارو همچنان وجود دارد برای اینکه در مطالعات حیوانی نشان داده شده که این دارو موجب نارسایی های مادرزادی می شود.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ژاپن تایمز، ماه گذشته فوجی فیلم اعلام نمود: آزمایشات گسترده روی ۱۵۶ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در ژاپن نشان داد افرادی که با داروی آویگان تحت درمان قرار گرفته اند در مدت ۱۱.۹ روز بهبود پیدا کرده اند، این درحالیست که این رقم در بیماران دیگر ۱۴.۷ روز بوده است.

1399/07/25
تگهای خبر: بیماری , دارو , درمان