مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران؛

وضعیت مراكز رادیولوژی كشور بحرانی است

وضعیت مراكز رادیولوژی كشور بحرانی است دبیر بورد رادیولوژی ایرانگفت: تحریم ها و هزینه های بالای تجهیزات و دستگاههای رادیولوژی، مراكز تصویربرداری را با خطر تعطیلی و ورشكستگی روبرو كرده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسن هاشمی مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست خبری سی و ششمین کنگره سالیانه انجمن رادیولوژی ایران، اظهار داشت: با عنایت به شرایط سخت تحریمی کشور خیلی از مراکز تصویربرداری به علت هزینه های بالا در تهیه تجهیزات مرتبط رو به ورشکستگی و تعطیلی هستند. وی با تاکید بر تعرفه های غیر واقعی تصویربرداری در کشور، اضافه کرد: بعنوان مثال انجام تصویربرداری MRI در ایران ۲۶۰ هزار تومان معادل ۱۰ دلار به قیمت امروز است، اما در کشور همسایه ما پاکستان انجام هر MRI به مبلغ ۳۰۰ تا ۵۰۰ دلار برای هر شخص هزینه در بر دارد و این نشان دهنده تعرفه ها به صورت غیر واقعی است. هاشمی افزود: هم اکنون بعضی از مراکز تصویربرداری متعلق به دانشگاه های علوم پزشکی به بخش خصوص واگذار شده که آنها هم در اداره کردن این مراکز به علت هزینه های بالا و تحریم ناتوان هستند.

1399/08/12
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دستگاه , هزینه