در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

حضور پزشكان بسیجی در ۷ استان مرزی و محروم كشور برای خدمت رسانی

حضور پزشكان بسیجی در ۷ استان مرزی و محروم كشور برای خدمت رسانی به گزارش بیمارستان دی رئیس بسیج جامعه پزشكی اظهار داشت: پزشكان بسیج جامعه پزشكی با حضور در ۷ استان مرزی و محروم كشور به عرضه خدمات درمانی به مردم پرداختند.

شاهین محمد صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر، از عرضه خدمات درمانی مجانی و جهادی در ۷ استان مرزی و محروم کشور سخن گفت و تصریح کرد: همزمان با هفته دفاع مقدس و با همکاری واحدهای محرومیت زدایی بسیج، دانشگاه های علوم پزشکی، بنیاد مستضعفین و غیره در ۷ استان مرزی و محروم کشور خدمات درمانی عرضه شد. رئیس بسیج جامعه پزشکی با اشاره بر بهره مندی حداقل ۴۰ هزار نفر از مردم از این خدمات خاطرنشان کرد: این طرح طی دو هفته انجام شد و طی آن با ارسال تیم های پزشکی و درمانی، راه اندازی درمانگاه های سیار و عرضه خدمات درمانی تخصصی به خدمت رسانی پرداختیم. وی ادامه داد: این طرح در استان های خوزستان، ایلام، کردستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، هرمزگان و سیستان و بلوچستان اجرا شد و طی آن پزشکان داوطلب و بسیجی با حضور در شهرها و شهرستان های محروم، به ویزیت مجانی مردم، توزیع دارو، غربالگری بیماران، عرضه خدمات تخصصی پزشکی و غیره پرداختند. محمد صادقی تصریح کرد: توزیع ماسک و اقلام بهداشتی هم در این مناطق محروم اجرا شد و در صورت نیاز هم ادامه خواهد داشت.

1399/08/13
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات