رئیس دانشگاه علوم پزشكی یاسوج خبر داد

وضعیت كرونایی3 شهرستان كهگیلویه و بویراحمد مشكی شد

وضعیت كرونایی3 شهرستان كهگیلویه و بویراحمد مشكی شد به گزارش بیمارستان دی كهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشكی یاسوج اظهار داشت: وضعیت كرونایی3 شهرستان كهگیلویه، بویراحمد و گچساران در استان كهگیلویه و بویراحمد مشكی شد.

دکتر پرویز یزدانپناه روز چهارشنبه ۱۴ آبان ماه در ستاد کرونای استان کهگیلویه و بویراحمد، اضافه کرد: طبق آخرین آمار وضعیت کرونا در استان، تعداد ۴۰۹ بیمار در بخش کرونایی بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۱۶ نفر کرونای قطعی و ۱۸ نفر نیز در بخش مراقبت های ویژه هستند.
وی اشاره کرد: برای نخستین بار در استان کهگیلویه و بویراحمد تعداد بیماران کرونایی بستری در ییمارستان ها از سقف ۴۰۰ نفر گذشته است و روزانه بطور متوسط بین ۳۰ تا ۴۰ نفر به تعداد بیماران کرونایی استان افزوده می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اعلان اینکه روز گذشته ۳ نفر فوتی داشتیم عنوان کرد: تعداد کل بهبودیافتگان کرونایی استان ۱۱هزار و ۴۰۰ نفر است.
یزدان پناه اظهار نمود: روز گذشته ۴۵۳ نمونه از آزمایشگاه سلولی-مولکولی یاسوج دریافت کردیم که حدود ۶۳ درصد موارد یعنی ۲۸۰ مورد مثبت گزارش شده است.
وی با اعلان اینکه بیشترین موارد مثبت گزارش شده مربوط به شهرستان بویراحمد با ۱۲۹ مورد گزارش شده است، اشاره کرد: تعداد موارد مثبت در شهرستان کهگیلویه ۵۰ مورد، چرام ۴۰ مورد، گچساران ۲۸ مورد، دنا ۲۵ مورد، باشت ۱۰ مورد و لنده ۴ مورد گزارش شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران در وضعیت مشکی، شهرستان های چرام، لنده و باشت در وضعیت قرمز و شهرستان های بهمئی و دنا در وضعیت زرد قرار دارند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، یزدان پناه اشاره کرد: میزان مراجعات به بیمارستان های استان به ۱۱۵۰ مورد در روز رسیده است که نسبت به ۳ ماه گذشته ۲.۵ برابر شده است که وضعیتی نگران کننده است و درصورت عدم رعایت پروتکل ها و عدم اعمال محدودیت ها امکان پر شدن ظرفیت بیمارستان ها طی روزهای آینده در استان شود.

1399/08/14
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی