مدیركل دفتر خدمات تخصصی بیمه سلامت؛

اجرای دقیق نسخه الكترونیكی مشكلات پزشكان را می كاهد

اجرای دقیق نسخه الكترونیكی مشكلات پزشكان را می كاهد به گزارش بیمارستان دی مدیركل دفتر خدمات تخصصی بیمه سلامت اظهار داشت: با اجرای دقیق نسخه الكترونیكی توسط مؤسسات درمانی، مشكلات جامعه پزشكی كاهش یافته و دسترسی بیماران به ارائه خدمات بیشتر می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حنان حاج محمودی، ضمن اشاره به اینکه امسال سامانه های مورد نظر بیمه سلامت در داروخانه ها برای تأیید دارو در هم ادغام شدند اظهار داشت: خوشبختانه با این اقدام بخشی از مشکلات مؤسسات در بحث نسخه پیچی الکترونیکی کاهش پیدا کرده و سهم سازمان و بیمه شده از هزینه ها شفاف شده است. مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت با اشاره به اینکه همیشه حامی و همراه جامعه پزشکی هستیم اضافه کرد: با تجویز الکترونیک دارو و خدمات این امکان برای بیماران فراهم می شود تا در شرایط کنونی که با تحریم و کمبود اقلام دارویی مواجه هستیم، بخشی از داروها را از یک داروخانه و بخش دیگر را در صورت کمبود از داروخانه دیگر و یا از استان دیگر تهیه نمایند که این امکان با تجویز نسخه کاغذی برای بیماران فراهم نبود و بیمه شده مجبور به مراجعه مجدد به پزشک معالج و ارائه نسخه می گردید. حاج محمودی افزود: همین طور هم اکنون بیمه سلامت به نرم افزار داروخانه ها سرویسی عرضه کرده تا بتوانند در نرم افزار خود نسبت به ثبت اطلاعات اقدام و همزمان نسخه را برای سازمان ارسال کنند که با این اقدام بخش بزرگی از مشکلات باردیگر کاری در بحث خدمات الکترونیکی نیز حل شده است. وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ثبت نسخه کاغذی در داروخانه در یک مرحله انجام می شود؛ و مسئولیتی در این خصوص متوجه داروسازان نمی گردد. حاج محمودی تصریح کرد: تا حالا بیمه سلامت بخش خیلی از مشکلات ارائه دهندگان خدمت را در بحث نسخه الکترونیکی حل کرده است، به صورتی که تعداد داروخانه ها و مؤسسات پاراکلینیک متصل به سیستم الکترونیکی از ۲ هزار مرکز درمانی در ابتدای سال به بیش از ۱۹ هزار مؤسسه و مطب، افزوده شده است. وی عنوان کرد: در اجرای پروژه نسخه الکترونیکی مشکل لاینحلی وجود نداشته و بی گمان بخش بزرگی از جامعه پزشکی بر منافع این طرح بزرگ صحه می گذارند، البته منکر برخی ناهماهنگی ها که سبب بروز مشکلاتی گردیده است هم نیستیم؛ اما بیمه سلامت تا حالا تلاشهای بسیاری را با هدف کاهش مشکلات جامعه پزشکی انجام داده است.

1399/08/17
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی , خدمات