متخصصان علوم پزشكیِ دانشگاه راكفلر:

احتمال ابتلای باردیگر به ویروس كرونا كم است

احتمال ابتلای باردیگر به ویروس كرونا كم است یك مطالعه جدید نشان میدهد تعداد افرادی كه بیش از یك دفعه به ویروس كرونا مبتلا می شوند، زیاد نیست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، پژوهشگران علوم پزشکی با دستیابی به شواهدی قوی تر در یک مطالعه تازه دریافتند افرادی که بعد از مبتلاشدن به ویروس کرونا بهبود می یابند در صورت مواجهه مجدد با این ویروس، دفاع سریع تر و موثرتری دارند.
روزنامه "گاردین" در گزارش جدیدی در این زمینه آورده است، متخصصان دانشگاه راکفلر در شهر نیویورک اظهار داشتند که سیستم ایمنی بدن نه فقط ویروس را به خاطر می آورد بلکه بعد از بهبودی نیز پادتن‎ های با کیفیتی تولید می کند.
بر اساس این مطالعه، سیستم ایمنی بدن، خودرا برای شروع یک حمله سریع و قدرتمند در پاسخ به ویروس جدید آماده می کند.
مایکل نوسنویگ، رئیس ایمونولوژی مولکولی و محقق ارشد این دانشگاه معتقد می باشد که این خبر بسیار خوبی است.
نوسنویگ می افزاید: انتظارات نشان میدهد که در موارد زیادی، افراد قادر به تولید سریع پادتن و مقابله با عفونت هستند.
مشخص نیست که حافظه سیستم ایمنی بدن تا چه مدت ویروس کرونا را حفظ می نماید اما نوسنویگ برآورد کرده که سیستم ایمنی بدن برای سال ها قدرت محافظتی به وجود می آورد.
به گزارش ایندیپندنت، این یافته جدید حاکی از آنست که تعداد افرادی که بیش از یک دفعه به ویروس کرونا مبتلا می شوند کم است.
ویروس کرونا تا کنون بیش از ۵۰ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۲۴۰ هزار نفر نیز بر اثر مبتلاشدن به آن جان خودرا از دست داده اند.

1399/08/18
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , سیستم , كیفیت