یافته های پژوهشی نشان می دهد؛

آنتی بادی لاما سلاحی قوی در مقابله با كووید 19

آنتی بادی لاما سلاحی قوی در مقابله با كووید 19 بیمارستان دی: محققان عنوان می كنند آنتی بادی قدرتمند كروناویروس به دست آمده از لاما می تواند به صورت داروی استنشاقی در پیشگیری و درمان كووید ۱۹ استفاده گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، آنتی بادی ویژه لاما معروف به نانوبادی به مراتب کوچک تر از آنتی بادی انسانی است و در خنثی سازی کروناویروس به مراتب مؤثرتر است.
محققان دانشگاه پیتزبرگ آمریکا، لاما را به کروناویروس آلوده کردند و بعد از حدود دو ماه سیستم ایمنی بدن حیوان نانوبادی های ضد ویروس تولید کرد.
«یی شیء»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما نانوبادی های در خون این حیوان شناسایی کردیم که رابطه قوی ای با کروناویروس دارد.»
سپس محققان نانوبادی ها را در معرض کروناویروس زنده قرار دادند و دریافتند این نانوبادی می تواند ویروس را در میلیون ها سلول آلوده به عفونت خنثی سازد.
محققان معتقدند این نانوبادی ها از مؤثرترین نوع انتی بادی درمانی برای کروناویروس بوده و صدها هزار بار مؤثرتر از آنتی بادی های انسانی است.
به گفته محققان، این نانوبادی می تواند به صورت استنشاقی استفاده گردد و به طورمستقیم وارد ریه ها شود. از آنجائیکه کروناویروس یک ویروس تنفسی است، نانوبادی می تواند آنرا در سیستم تنفسی پیدا کرده و به آن بچسبد و مانع از صدمه این ویروس به ریه ها شود.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاکید دارند.

1399/08/19
تگهای خبر: دارو , درمان , سیستم