مشاوره پزشكی آنلاین زوپ

مشاوره پزشكی آنلاین زوپ به گزارش بیمارستان دی اپلیكیشن زوپ از ۷ سال پیش در ایران فعالیت خود در زمینه ی مشاوره آنلاین پزشكی را شروع كرد كه كاربران بتوانند به صورت آنلاین و بدون محدودیتی در زمان و مكان با پزشك ارتباط برقرار كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، امروزه که بیشتر کارها با استفاده از تکنولوژی انجام می شود توقع می رود تا فعالیتهای روزمره و خدمات با صرف کم ترین هزینه و زمان بهترین نتیجه را داشته باشد.

یکی از این فعالیت ها که به صورت آنلاین انجام می شود فعالیتهای پزشکی است. اپلیکیشن زوپ از ۷ سال پیش در ایران فعالیت خود در زمینه ی مشاوره آنلاین پزشکی را شروع کرد که کاربران بتوانند با کمک این اپلیکیشن به صورت آنلاین و بدون محدودیتی در زمان و مکان با پزشک مورد نیازشان ارتباط برقرار کنند و ویزیت شوند و یا در صورت ضرورت نوبت آنلاین ویزیت حضوری خویش را رزرو کنند. زوپ این امکان را بوجود آورده است که کاربر بتواند با مطالعه ی صفحه ی معرفی هر پزشک، پزشکی را که به معیارهای اوب نزدیکی بیشتری دارد را انتخاب نماید. این برنامه ۲۳۰۰ پزشک متخصص را گردهم آورده تا با کمک هم بتوانند بهترین خدمات را به کاربران عرضه کنند.
از مزایای زوپ می توان به این موارد اشاره کرد:
· برقراری ارتباط آنلاین با پزشکان بدون محدودیت زمان و مکان حتی در ایام تعطیل
· از بین رفتن مشکلاتی شامل آلودگی هوا، شلوغی و ترافیک های شهری در نوبت گرفتن به صورت حضوری
· از بین رفتن هزینه های اضافه جهت رفت و آمدهای حضوری
· کاهش هزینه ها با تعرفه های ارزان ویزیت آنلاین
· صرفه جویی در زمان با از بین رفتن انتظار در صف های طویل نوبت گرفتن
چرا زوپ
· بیشترین رضایت ثبت شده بین اپلیکیشن های مشابه دیگر
· حضور پزشکان متخصصی با جایگاه علمی بالا
· تعرفه های ویزیت ارزان
· کیفیت مناسب در ارتباط های تصویری
· سرعت بالا در پاسخگویی مشاوره های متنی
· بازگرداندن مبلغ ویزیت به حساب کاربر در صورت عدم رضایت او از مشاوره

مشاوره پزشکی آنلاین زوپ
زوپ این امکان را فراهم نموده است که کاربر توانایی تعیین نوع ویزیت خویش را داشته باشد. این ویزیت می تواند به صورت تصویری و یا متنی صورت گیرد.
ویزیت تصویری
کاربران می توانند با رفتن به سایت زوپ و انتخاب گزینه ی مشاوره پزشکی آنلاین گروه پزشکی مورد نظر خود و سپس پزشک متخصص خویش را انتخاب کنند. حال کاربر می تواند زمان ویزیت را تعیین کنند تا پزشک در زمان تعیین شده از راه اپلیکیشن زوپ با بیمار تماس ویدویی برقرار کند.
ویزیت متنی
در این نوع ویزیت کاربر باید به سایت مراجمعه کند و بعد از انتخاب پزشک مورد نظر فرم ف مشاوره متنی را پر کرده و سوال خویش را به صورت کامل به همراه تصاویر در رابطه با بیماری خویش را ارسال نماید. بعد از ارسال پزشک در نخستین فرصت پاسخ کاربر را می دهد و این مکالمه تا زمان رضایت کاربر ادامه پیدا می کند.
نوبت دهی آنلاین
ویزیت آنلاین نمی تواند جایگزین ویزیت حضوری شود اما می تواند کمک کننده باشد. اما زمانی که پزشک تشخیص دهد که بیمار احتیاج به رجوع حضوری دارد و یا زمانی که بیماری احتیاج به ویزیت فیزیکی دارد در چنین شرایطی لازم است که بیمار نوبت ویزیت حضوری دریافت کند. از دیگر قابلیت های زوپ امکان نوبت دهی آنلاین دکتر است. به این صورت که کاربر بعد از ورود به سایت زوپ www.getzoop.com با انتخاب گزینه ی نوبت دهی آنلاین پزشک مورد نظر را انتخاب می کند و نزدیک ترین زمان آزاد او را رزرو قطعی می کند. این توانایی از سردرگمی کاربر برای انتخاب پزشک و صرف زمان در صف های طویل برای دریافت نوبت جلوگیری می کند. کاربر می تواند با رفتن به صفحه ی معرفی هر پزشک، پزشک مدنظر خویش را که با معیارهایش نزدیکی بیشتری دارد انتخاب نماید.
پزشکان عضو زوپ
زوپ با ۲۳۰۰ پزشک در میان اپلیکیشن های مشابه ایرانی بیشترین تعداد پزشک متخصص و فوق تخصص را دارد که حدود ۵۰ درصد از این پزشکان در تهران وبقیه در مراکز استان های دیگر هستند اما به کمک اپلیکیشن زوپ می توانید با هرکدام از پزشکان ارتباط برقرار کنید و ویزیت شوید. پزشکان پززشکان حاذق و سرشناسی چون پروفسور ماندگاری، دکتر مسعود قاسمی، دکتر رحمت الله حافظی و دکتر باریک بین برای مشاوره های آنلاین خود از زوپ استفاده می نمایند.
در اپلیکیشن زوپ برای هر گروه پزشکی، پزشکان متخصص و فوق تخصص حضور دارند که به کاربران مشاوره می دهند اما مشاوره های آنلاین در ارتباط با قسمت پوست و مو بین کاربران بیشتر مورد استقبال قرار گرفته اند. کاربران می توانند جهت استفاده از این مشاوره ها وارد گروه پوست و مو شوند و از بین ده ها متخصص پزشک موردنظر خویش را انتخاب و زمان ویزیت را رزرو کنند. دکتر پوست و مو پزشکی است که به تشخیص و درمان مشکلات در ارتباط با پوست و مو و ناخن می پردازد.
پزشک و پرستار و آزمایشگاه در خانه
بنا بر درخواست های مکرر کاربران اپلیکیشن زوپ یک قابلیت دیگر به خدمات خود افزوده است و آن اعزام پزشک و پرستار به منزل و انجام انواع آزمایش ها مانند کرونا در منزل شخص است. زوپ این دست از خدمات را با کمترین هزینه و به کمک بهترین پزشکان و پرستاران و مراکز دارای مجوز انجام می هد. شما می توانید برای دریافت این خدمات از زوپ با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۱۵۵۳ تماس بگیرید.
کد تخفیف ۳۰ درصدی کاربران مهرنیوز
با نصب اپلیکیشن زوپ تا یک هفته بعد از انتشار این پست می توانید تا یک ماه از کد تخفیف ۳۰ درصدی zoop30 برای مشاوره آنلاین با پزشکان استفاده کنید. شما می توانید اپلیکیشن زوپ را از بازار و یا گوگل پلی استور دانلود کنید. کاربران آیفون هم می توانند از نسخه ی تحت وب زوپ استفاده کنند.
این مطلب یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

1399/08/29
تگهای خبر: بیماری , پرستار , پرستاران , پزشك