یافته محققان چینی؛

هیدروژن درمانی به بهبود بیماران كرونایی كمك می نماید

هیدروژن درمانی به بهبود بیماران كرونایی كمك می نماید محققان در مطالعه ای جدید دریافتند به كارگیری هیدروژن درمانی بعنوان یك درمان كمكی در مورد بیماران مبتلا به كووید ۱۹ حاد موثر است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محققان بیمارستان سیچوآن چین دریافتند هیدروژن دارای خواص ضداکسایشی، ضدالتهابی و تنظیم کننده هورمونی است.
بررسی تحقیقات نشان می دهد استفاده از هیدروژن می تواند بروز واقعه توفان مخرب سیتوکینی و همینطور صدمه ریوی ناشی از کروناویروس را در مرحله اولیه بیماری کووید ۱۹ کم کند و در نهایت بروز بیماری شدید کاهش پیدا کند.
به گفته تیم تحقیق، درمان با هیدروژن مولکولی دارای پتانسیل تبدیل به درمان کمکی جدید برای کووید ۱۹ است اما کارآیی و ایمنی این نوع درمان باید تحت آزمایشات بالینی قرار گیرد.
طبق گزارشات پاندمی کووید ۱۹ تابحال باعث بیماری بالغ بر ۵۵.۵ میلیون نفر در جهان شده و نوع شدید آن عامل مرگ بیشتر از ۱.۳۴ میلیون نفر بوده است.
مشخص شده است که کروناویروس باعث بروز توفان سیتوکینی یا التهاب شدید در بعضی افراد می شود. این نوع توفان سیتوکینی غالباً در نوع شدید بیماری دیده شده که می تواند منجر به مرگ هم شود. اما نتایج مطالعه نشان داده است هیدروژن درمانی باعث کاهش شدید این بیماری شده و می تواند بعنوان یک درمان کمکی استفاده گردد.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاکید دارند.

1399/08/30